Haluk Levent’ten hayranlarına besteli uyarı: Bak şarkı yazarım sokakta dolaşamazsın

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sanatçı Haluk Levent Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Adana'da konserinde bayrak direği kaidesine çıkanlara özel beste yaptı. Konser alanının şehit adı verilen bir park olduğunu hatırlatan Levent, "Eğer memleketi seviyorsak bu ülkeyi seviyorsak. Oraları kirletmeyelim” ifadelerini kullandı. 

Sevilen sanatçı Haluk Levent konserinde kaybolan bir çocuk için yaptığı besteden sonra şimdi de hayranlarını uyarmak için bir beste yaptı. Levent Adana Kozan’da verdiği bir konser sırasında bayrak kaidesine çıkan hayranlarını görünce dayanamadı. Yaptığı besteyle konser alanının bir şehit parkı olduğunu hatırlatarak uyarıda bulundu. Ünlü sanatçının bestesine rağmen inmemek için direnen hayranları için “Burası şehit ismi verilmiş bir park. Burayı çürütmeyelim. Eğer memleketi seviyorsak bu ülkeyi seviyorsak. Oraları kirletmeyelim” şeklinde uyardı.

Haluk Levent’ten hayranlarına besteli uyarı: Bak şarkı yazarım sokakta dolaşamazsın

“BAK ŞARKI YAZARIM SOKAKTA DOLAŞAMAZSIN”

İşte Haluk Levent’in hayranlarına yaptığı bestenin sözleri; “Şşşt inelim direkten. Öyle konser izlenmez ki. Kozan'da güzel bir gecede ama çocuklar böyle olmaz ki. Şşşt inelim direkten. Bir arkadaş indi sizler kaldınız. Kozan'da güzel bir gece ama böyle olmaz ki. 3, 2 olmuş sen kaldın. Haydi kahramanlık yapıp da inelim. İnmezse yuhalayalım. İnerlerse alkışlayalım. Diyor ki kendi kendine meşhur olmuşum. İnmiyorum işte. Herkes bana bakıyor, parkın oradan inmesem ne olur ki. Canımın içi Haluk abin olarak diyorum. Kırmızı gömlekli inmem diyor gardaş. Burası Kubilay Parkı canım. Burası şehit ismi verilmiş bir park. Burayı çürütmeyelim. Eğer memleketi seviyorsak bu ülkeyi seviyorsak. Oraları kirletmeyelim. Eğer hala inmeyeceksen Kozanlılar söyler sana. Alkışlayalım. Bak şarkı yazarım sokakta dolaşamazsın” 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...