Haluk Levent paylaştı: Acun Ilıcalı’dan deprem bölgesine büyük yardım

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Haluk Levent paylaştı: Acun Ilıcalı’dan deprem bölgesine büyük yardım

MAGAZİN Haberleri

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından tüm Türkiye’de yardım seferberliği başladı. Enkaz altındaki kurtarma çalışmaları devam ederken depremzedeler için bağışlar toplanmaya devam ediyor. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı da afetzedeler için hareketi geçti. AHBAP’ın kurucusu Haluk Levent, Ilıcalı’nın bölgeye 100 tır içme suyu ve 5 milyonluk eşya yardımı yapacağını açıkladı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler; Gaziantep, Malatya, Hatay, Adana, Mersin, Osmaniye, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır gibi illerde şiddetli bir şekilde hissedildi. Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları sürerken, tüm Türkiye depremin yaralarını sarmak için seferber oldu. Ünlü isimler de afetzedeler için tek yürek oldu.

Depremlerden etkilenenler için yardım toplayan AHBAP derneği kurucusu ve başkanı  Haluk Levent, son olarak Acun Ilıcalı’dan gelen yardımı açıkladı. Levent, ünlü televizyoncunun bölgeye 100 tır içme suyu ve 5 milyonluk eşya yardımı yapacağını duyurdu.

“TEŞEKKÜRLER ACUN ILICALI”

Levent paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Acun Ilıcalı bölgeye 100 tır  su gönderiyor yarından itibaren. Ayrıca 5 milyonluk eşya desteği ve satın alacağımız konteyner’ların içerisine eşya sözünü verdi. Teşekkürler."

Haluk Levent paylaştı: Acun Ilıcalı’dan deprem bölgesine büyük yardım

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...