Haluk Bilginer dansıyla Şahsiyet'in galasına damga vurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Haluk Bilginer'in yer aldığı Şahsiyet dizisinin 2. sezonu için dün akşam gala düzenlendi. Galada "Senden Daha Güzel" şarkısına eşlik eden usta oyuncu Bilginer'in dans performansı dikkat çekti.

Başrollerinde Haluk Bilginer, Şebnem Bozoklu, Cansu Dere gibi isimlerin yer aldığı Şahsiyet dizisinin 2. sezonu için dün akşam gala düzenlendi. 

BAŞARILI DİZİNİN 2. SEZONU İÇİN GALA DÜZENLENDİ

Maria filminde Angelina Jolie ile başrolü paylaşan usta oyuncu Haluk Bilginer, Şahsiyet dizisinin 2. sezonunun galasına katıldı. "Şahsiyet" ilk sezonu ile herkesin beğenisini kazanırken 2. sezonu da izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. 

Dizinin yeni sezonu Gain platformunda yayınlanacak. Hakan Günday’ın kaleme aldığı, Onur Saylak’ın yönettiği dizide Haluk Bilginer’in yanı sıra Cansu Dere, Şebnem Bozoklu, Hüseyin Avni Danyal, İlker Aksum, Nergis Öztürk, Ahmet Mümtaz Taylan ve Recep Usta da rol alıyor.

Haluk Bilginer dansıyla Şahsiyet'in galasına damga vurdu

HALUK BİLGİNER'DEN DANS ŞOV

Dün akşam gerçekleştirilen galada oyuncular basınla sohbet ettikten sonra partide eğlendi. 69 yaşındaki Haluk Bilginer, Senden Daha Güzel şarkısını söyleyerek ve sahnede dans ederek göz doldurdu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...