Halil Sezai o iddialara cevap verdi

Halil Sezai o iddialara cevap verdi

MAGAZİN Haberleri

Bir televizyon programına konuk olan Halil Sezai, hakkında çıkan iddialara cevap verdi. Sezai, galayı terk etmediğini söyledi

Halil Sezai: Galayı terk etmedim..."İsyan" şarkısıyla ünlenen Halil Sezai'nin yapımcısı olduğu "Çilek" filminin galası önceki gün yapıldı. Dün gece CNN Türk'te Mesut Yar'ın sunumuyla ekrana gelen "Burada Laf Çok"a konuk olan oyuncu Halil Sezai galayı terk etme olayına açıklık getirdi.


Azra Akın, Ahmet Olgun Sünear ve Kadir Özdal'ın başrolde yer aldığı film için 'İnşallah gişesi bol olur' diyen ünlü şarkıcıyı muhabirlerin sorusu kızdırdı. Halil Sezai'nin organizatör Erkan Özarman'ın Azra Akın için söylediği "Azra uğursuzdur, yer aldığı projeler iş yapmıyor" sözlerini hatırlatan muhabirlere "Kendisi kahin mi nerden biliyor! Ama siz beni çok gerdiniz" diyerek filmini izlemeden salonu terk ettiği iddia edilmişti.


"GALAYI TERK ETMEDİM"
Halil Sezai bu iddialara, "1 yıldır üzerinde çalıştığım filmimin galasını neden terk edeyim. Öyle bir şey olmadı ben gazeteci arkadaşlarımızın sorusunu cevapladıktan sonra salona girip filmi izledim" diye cevap verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...