Hafta sonu keyfi… Taze baba Barış Arduç kızıyla fotoğraf paylaştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hafta sonu keyfi… Taze baba Barış Arduç kızıyla fotoğraf paylaştı

MAGAZİN Haberleri

İki yıl önce nikah masasına oturan Gupse Özay ile Barış Arduç çifti geçtiğimiz ay kızlarına kavuşmuştu. Hafta sonu kızıyla güzel havanın tadını çıkaran çiçeği burnunda baba Barış Arduç, sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımına kısa sürede onlarca yorum geldi.

Deliha film setinde tanışan ve arkadaşlıkları aşka dönüşen oyuncu çift Barış Arduç ile Gupse Özay 2020 yılında nikah masasına oturmuştu. Birlikteliklerini gözlerden uzakta yaşayan ikili, ilk bebeklerini Eylül ayının başında kucaklarına aldı.

Hafta sonu keyfi… Taze baba Barış Arduç kızıyla fotoğraf paylaştıKIZIYLA GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

Taze baba Barış Arduç, hafta sonu güzel havanın tadını kızıyla çıkardı. Instagram’da 6.7 milyon takipçisi bulunan oyuncu, o anların fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Bebek arabasındaki kızıyla çekilen fotoğrafına kişisel hesabından yer veren Arduç’un paylaşımına kısa sürede çok sayıda yorum yapıldı. 

BEBEĞİN İSMİNİ SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADILAR

Gupse Özay, kızının adını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Ünlü oyuncu bebeğine "Jan Asya" adını verdiklerini paylaştığı fotoğrafla açıklamıştı. Çerkes olan Gupse Özay, kızına Çerkes ismi verdi. Jan, “Atak, çevik, becerikli, çalışkan, asil soylu bir aileden gelen” anlamı taşıyor.

Hafta sonu keyfi… Taze baba Barış Arduç kızıyla fotoğraf paylaştı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...