Hadise'nin konserde fırlattığı yüzük Mehmet Dinçerler’in aldığı yüzük mü?

Düzenleyen:
Hadise'nin konserde fırlattığı yüzük Mehmet Dinçerler’in aldığı yüzük mü?

MAGAZİN Haberleri

Boşanma kararı alan Hadise, İstanbul konseri sırasında sahnede yüzük fırlattı. Hadise’nin bu eylemi yaparken söylediği “Prenses” şarkısı ise dikkat çekti. Hadise'nin konserde fırlattığı yüzüğün Mehmet Dinçerler’in evlilik teklif ederken verdiği 3 milyon TL'lik yüzük olduğu iddia edildi, işte detaylar...

Ünlü şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler, 30 Nisan'da İstanbul'daki Çırağan Sarayı'nda dünyaevine girdi. Ancak çiftin evlilikleri kısa sürdü. İkili, ani boşanma karar aldı. Hadise, bu haberi sosyal medyadan duyurdu. Ardından ise hemen İstanbul’da konser verdi.

"PRENSES" GÖNDERMESİ

Hadise’nin her şarkısı da Dinçerler’e bir gönderme olarak yorumlandı… Öyle ki “Prenses” adlı parçasında “İstersen bana, 'ukala, mukala' de el üstünde, tutulmazsam hep el kalırım, prensesler gibiydim ben babaevinde, özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım” sözlerini baskın bir şekilde dillendirmesi dikkatlerden kaçmadı.

3 MİLYON TL'LİK YÜZÜK MÜ?

Hadise, bu şarkıyı söylediği esnada parmağında bulunan yüzüğü de çıkarıp fırlattı. Hayranları, o yüzüğün Mehmet Dinçerler’in evlilik teklifi sırasında şarkıcıya taktığı 3 milyon liralık yüzük olduğunu iddia etti. Ancak konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. 

4 AYDA 6 MİLYON TL ZARAR ETTİ.

Öte yandan evli kaldığı sürede İstanbul ve Kıbrıs başta olmak üzere 7 konserini iptal eden Hadise'nin 4 aydaki zararının 6 milyon TL olduğu aktarıldı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...