Hadise’den bebek iddialarına net cevap

Düzenleyen:
Hadise’den bebek iddialarına net cevap

MAGAZİN Haberleri

Mehmet Dinçerler ile evlilik arifesinde olan Hadise’nin hamile olduğu iddia edildi. Katıldığı bir programda açıklama yapan Hadise, konuyla ilgili “Hamile değilim. Muhteşem gelinliğimi giydikten sonra inşallah” dedi.

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise, geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Mehmet Dinçerler’den evlilik teklifi almıştı. Çift önümüzdeki yaz nikah masasına oturmayı planlarken ünlü sanatçının hamile olduğu iddia edildi.

“HAMİLE DEĞİLİM”

Söz konusu iddialarda ünlü şarkıcının hamile olduğu ve çiftin bunu öğrendikten sonra düğün tarihini de öne çektiği konuşuldu. Bu iddianın ardından Hadise, 2. Sayfa programına özel açıklama yaparak "Hamile değilim. Muhteşem gelinliğimi giyeceğim önce. Sonra Allah'ın izniyle inşallah" dedi.

Hadise’den bebek iddialarına net cevap

İşte Hadise'nin çok konuşulan yüzüğü...

3 MİLYON TL’LİK YÜZÜKLE EVLİLİK TEKLİFİ

Hadise iş adamı Mehmet Dinçerler’in evlilik teklifini kabul ettiğini Instagram hesabından romantik bir video ile duyurmuştu. Ünlü şarkıcı paylaşımının altına “Bölümümüz şimdi başlıyor” yazdı. Dinçerler ise görüntülere, "Mrs. Dinçerler" şeklinde karşılık verdi. Mutluluğu yüzünden okunan ünlü çifte arkadaşları ve takipçileri tebrik yorumlarında bulundu. Evlilik teklifinin ardından yüzüğün fiyatı da merak edildi. Paylaşımda Hadise’nin herkese gösterdiği tektaşın fiyatı sonradan ortaya çıktı. Tam 4 karat olan yüzüğün değerinin 3 milyon TL olduğu iddia edildi.



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...