Hadise saçlarını 10 günde bir mi yıkıyor?

Hadise saçlarını 10 günde bir mi yıkıyor?

MAGAZİN Haberleri

Başarılı şarkıcı Hadise, saçlarının gür ve parlak olmasının nedenini 10 günde bir kere yıkamaya bağlamıştı. Hadise, bu fotoğrafla söylediklerini doğruladı

Magazin gündeminde son zamanlarda aldığı kilolarla sık sık yer alan Hadise ilk kez saçlarıyla ilgili bir konu için haber olmuştu. Saçlarının gür ve parlaklığında iddialı olan Hadise bunun nedenini de 10 günde bir yıkamaya bağlamıştı.


PROGRAMA O SAÇLARIYLA ÇIKTI
TV 8'de Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu O Ses Türkiye'nin jürilerinden Hadise, bu geceki programda "10 gündür yıkanmamış" gibi duran saçlarıyla dikkat çekti. nbsp;Ensonhaber
Hadise saçlarını 10 günde bir mi yıkıyor?



SAÇLARIMI 10 GÜNDE 1 KERE YIKARIM
Magazin programı Star Life'ın haberine göre, saçlarının gür ve parlaklığında iddialı olan Hadise bunun nedenini de 10 günde bir yıkamaya bağladı. Hadi her gün düzenli olarak spor yaptığını, sağlığına olabildiğince dikkat ettiğini belirttiği röportajında saçlarıyla ilgili sorulan bir soruya şu yanıtı verdi: "İddia ediyorum bence müthiş bir şey. Saçlarımı 10 günde 1 kere yıkıyorum. Çünkü sürekli olarak yıkanan ve kurutma makinesi ile kurulanan saçlar çok zarar görüyor. Ben de her 10 günde yalnızca 1 kere yıkıyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...