Hadise ile Mehmet Dinçerler Çırağan Sarayı'nda evlendi!

Düzenleyen:
Hadise ile Mehmet Dinçerler Çırağan Sarayı'nda evlendi!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü popçu Hadise, bir süredir birlikte olduğu nişanlısı iş adamı Mehmet Dinçerler'le Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen törenle dünya evine girdi.

Yaklaşık bir yıldır iş adamı Mehmet Dinçerler'le aşk yaşayan ve geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız nişanlanan ünlü popçu Hadise muradına erdi. Çift bu akşam Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen törenle dünya evine girdi. Çiftin nikah töreni basına kapalı olarak aile arasında yapıldı.

Hadise ile Mehmet Dinçerler Çırağan Sarayı'nda evlendi!Ünlü çift ayrılık haberleriyle de sık sık gündeme geldi.

DİNÇERLER HAKKINDA ORTAYA ATILAN İDDİALAR İLİŞKİYİ BİTİRMEYE YETMEDİ

Hadise, iş adamı Mehmet Dinçerler’den ocak ayında evlilik teklifi almıştı. Dinçerler’in romantik teklif için sevgilisine 3 milyon TL değerinde tektaş yüzük aldığı ortaya çıkmış ve bu yüzük magazin gündemine damgasını vurmuştu. Öyle ki Dinçerler'in amcasından ortak borçlara dair inanılmaz iddialar ortaya atıldı. Söz konusu gelişmelerin ardından çiftin ilişkisinde çatırdamalar olduğu söylense de kısa süre sonra bahsi geçen iddiaların gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Öyle ki genç çift aile arasında sessiz sedasız nişanlandı.

Hadise ile Mehmet Dinçerler Çırağan Sarayı'nda evlendi!Sessiz bir törenle nişanlanan Hadise, evlilik töreninde de kural bozmadı.

AİLE ARASINDA YAPILAN TÖRENLE EVLENDİLER

Snob Magazin'in haberine göre; Hadise ile Mehmet Dinçerler, bu akşam Çırağan Sarayı’nda düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Aile arasında yapılan düğün töreni basına kapalı yapıldı. Az sayıda sadece aile üyelerinin katıldığı törende görüntü alınmaması için de davetliler nazik bir dille uyarıldı.

Hadise ile Mehmet Dinçerler Çırağan Sarayı'nda evlendi!Hadise, nişanlısının kardeşinin düğününe katılarak aileye girdiğini resmen ilan etmişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...