Hadise ile Mehmet Dinçerler boşanıyor mu? Kayınvalide devreye girdi! Evlilikteki krizin nedeni belli oldu

Düzenleyen:
Hadise ile Mehmet Dinçerler boşanıyor mu? Kayınvalide devreye girdi! Evlilikteki krizin nedeni belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile canım cicim aylarındayken magazin gündemine bomba gibi bir haber düştü. Çiftin arasında kriz olduğu dedikodular arasında. Geçtiğimiz gün konserinde Hadise’nin gözyaşlarına boğulması ve Mehmet Dinçerler’in alyansını çıkarması ikilinin boşanacakları iddialarını güçlendirdi. Öte yandan ikilinin arasındaki küslüğün nedeni de ortaya çıktı. İşte ayrıntılar…

Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler 15 Mart’ta nişanlanmış, ikili daha sonra aile arasında gerçekleşen sade bir törenle nikah masasına oturmuştu. Ancak ünlü çifte nazar değdi. İlişkilerini evlilikle taçlandıran Hadise ile Mehmet Dinçerler'in boşanacakları iddiası magazin dünyasında en çok konuşulanlar arasında. Bir süredir aralarında kriz olduğu söylenen Hadise ile Mehmet Dinçerler’in sergilediği davranışlar dedikoduları alevlendirirken evlilikte çıkan krizin nedeni de belli oldu.

HADİSE DE MEHMET DİNÇERLER DE YÜZÜKLERİ ÇIKARDI

Hadise evlendikten sonra sahne aldığı tüm konserlerinde eşi Mehmet Dinçerler'in kendisine hediye ettiği 3 milyon TL'lik pırlanta yüzüğü hep takmıştı. Ancak ünlü popçunun son iki konserinde yüzük takmaması dikkat çekti. Öte yandan bir etkinlikte görülen Dinçerler’in de alyansını çıkarması ayrılık iddialarını güçlendirdi.  

ÜNLÜ POPÇUNUN GÖZYAŞLARI

İzmir'de geçtiğimiz günlerde sahne alan Hadise, sevilen şarkılarını seslendirdi. Ünlü şarkıcı "Küçük Bir Yol" şarkısını seslendirirken bir anda duygusallaşarak gözyaşlarını boğuldu. Hadise’nin sahnede ağlaması hayranlarını da şaşırttı.

DOĞUM GÜNÜNDE PAYLAŞIM YAPMADI

Öte yandan ünlü popçu Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Hadise İngilizce paylaşımında “Ruhun gaz lambası. Işığını kısmak için her şeyi yapıyorlar, sonra neden parlamadığını soruyorlar” ifadelerini kullandı. Yakın zamanda eşiyle görüntülenmeyen şarkıcı, Dinçerler’in 23 Ağustos'taki doğum gününde de hiçbir paylaşımda bulunmamıştı.

HADİSE İLE MEHMET DİNÇERLER’İN EVLİLİĞİNDEKİ KRİZİN NEDENİ

Tüm bunlar konuşulurken Hadise ile Mehmet Dinçerler evliliğindeki krizin nedeni ortaya çıktı. İddiaya göre ikilinin küslük nedeni Dinçerler’in çocuk istemesine rağmen Hadise’nin yoğun iş temposu nedeniyle anne olmaya sıcak bakmaması.

Çiftin yakın çevresinden gelen bilgilere göre, Mehmet Dinçerler’in annesinin ikiliyi barıştırmak için yoğun çaba sarf ettiği de konuşuluyor.

Öte yandan ne Mehmet Dinçerler ne de Hadise’den konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Evliliklerinin ilk döneminde sık sık kameralara poz veren ve sosyal medyada fotoğraf paylaşan çift, bir süredir ayrı ayrı görüntüleniyor.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...