Hadise evliliği hakkında ilk kez konuştu: Eşim bana kraliçeler gibi bakıyor

Düzenleyen:
Hadise evliliği hakkında ilk kez konuştu: Eşim bana kraliçeler gibi bakıyor

MAGAZİN Haberleri

Hadise, bir süredir birlikte olduğu nişanlısı iş adamı Mehmet Dinçerler ile Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen törenle dünya evine girdi. Basına kapalı gerçekleşen nikah sonrası, ünlü şarkıcı, bayramda sahne aldığı konserde evliliği hakkında ilk kez konuştu. Sahnede şarkı arasında konuşan Hadise, “Eşim bana kraliçeler gibi bakıyor. Beni bu kadar güzel sevdiği için teşekkür ederim” dedi.

Yaklaşık bir yıldır iş adamı Mehmet Dinçerler ile birliktelik yaşayan ve geçtiğimiz aylarda nişanlanan ünlü popçu Hadise muradına erdi. Çift, Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen törenle dünya evine girdi. Nikah töreni basına kapalı olarak aile arasında yapıldı.

DAVETLİLERE GÖRÜNTÜ ALMA YASAĞI

Hadise ile Mehmet Dinçerler’in düğünündeki bir detay ise geceye damga vurdu. Çift, tören öncesi davetlileri fotoğraf çekmemeleri ve görüntü almamaları için nazik bir dille uyardı.

Hadise evliliği hakkında ilk kez konuştu: Eşim bana kraliçeler gibi bakıyorHadise - Mehmet Dinçerler

“EŞİM BANA KRALİÇE GİBİ BAKIYOR”

Davetlilerin görüntü almasının yasak olduğu düğün sonrası Hadise evliliği hakkında ilk kez konuştu. Ünlü şarkıcı bayram konseri için Kıbrıs’ta sahne aldı. Prenses şarkısını söyleyen Hadise, evliliği ile ilgili “Bu şarkıyı yıllardır söylüyordum ama ilk defa evlendikten sonra söylüyorum. Şarkımda prensesler gibiydim baba evinde diye ama eşim bana gerçekten kraliçe gibi bakıyor. Ona buradan teşekkür ediyorum her şey için. Beni bu kadar güzel sevdiği ve hep yanımda olduğu için” dedi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...