Güzel Köylü'ye bomba konuk

Güzel Köylü'ye bomba konuk

MAGAZİN Haberleri

Star TV'nin sevilen dizisi Güzel Köylü'de bu hafta eğlence var. Yılbaşına özel bölümüne konuk olan ünlü sanatçı Sibel Can, şarkılarıyla coşturacak

Star Tv'de merakla beklenen Güzel Köylü dizisi Yılbaşına Özel bölümü ile izleyicilerini ekran başına kilitleyerek sevenlerine unutulmaz bir bölüm yaşatacak. Tv sektöründe ekranlarda izlenme rekoru kıran Güzel Köylü dizisi yılbaşı özel programına ünlü sanatçı Sibel Can katılacak ve güzel şarkılarıyla eğlenceli dakikalar yaşacatacak. 31 Aralık çarşamba günü Güzel Köylü dizisinin 28.bölümü yayınlanacak.


"Setleri Özledim"
İki gün boyuncu Muğla'da kalan Sibel Can, setlere duyduğu özlemi dile getirdi ve sık sık fotoğraf çekip, sosyal medyada paylaştı. Eski - yeni, sevilen birçok parçasını seslendiren Sibel Can star'da, yılbaşı akşamı izleyenlere unutulmaz bir eğlence yaşatacak.
Güzel Köylü'ye bomba konuk



GÜZEL KÖYLÜ'DE BU HAFTA
Sultan Ana Gül ve Kaan'ı tekrar yakınlaştırabilecek mi?
Cemal, Hüsnü ve Yusuf'un oyununu bozabilecek mi?
Sultanana bir taşla iki kuş vurmayı planlamıştır. Öncelikle Hüsnü ve Yusuf arasındaki yıllardır süregelen husumeti bitirip onları barıştıracaktır. nbsp;Sonrasında da Gül ve Kaan'ı tekrar biraraya getirecektir. nbsp;Cemal'i Gül'den uzaklaştırmak için Hüsnü ve Yusuf'u kullanır. Sultanana, Hüsnü ve Yusuf'u Cemal ve Kamuran'ın evlendirilmesi konusunda ısrar eder. Üstelik bu evlilik gerçekleşirse Hüsnü'ye Yusuf'un tarlalarının yarısını Yusuf'a da Hüsnü'nün hayvanlarının yarısını verecektir. Ancak nbsp;bu konuyu kimseye söylememelerini ister. nbsp;Hüsnü ve Yusuf ise sevinçlerinden nbsp;bu sırrı saklayamazlar. Bu sırrı öğrenen nbsp;Gül ve Cemal de hemen harekete geçer. nbsp;Cemal'in Hüsnü ve Yusuf'un oyununu bozacak müthiş bir planı vardır. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...