Güner Özkul: Babamın öldüğü haberlerini duyunca 'yok canım' diyorum

Düzenleyen:
Güner Özkul: Babamın öldüğü haberlerini duyunca 'yok canım' diyorum

MAGAZİN Haberleri

Konuk olduğu programda babasının son durumu hakkında bilgi veren Güner Özkul, "Babamın öldüğü haberlerini duyunca 'yok canım alıştık buna, yok öyle bir şey' diyorum" dedi.

Tedavisi yatağa bağlı olarak devam eden usta oyuncu Münir Özkul'un kızı Güner Özkul, Renkli Sayfalar'a konuk oldu. Babasının sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Güner Özkul, babasının son sağlık durumuyla ilgili bilgiler verdi. Babasına dair pişmanlıklarını da anlatan Güner Özkul, Münir Özkul'un bazen fiziksel tepkilerde bulunduğunu söyledi.

Babası hakkında sık sık sosyal medyada öldüğü yönünde haberlerin çıkmasına da değinen Güner Özkul, "Babamın öldüğü haberlerini duyunca 'yok canım alıştık buna, yok öyle bir şey' diyorum ama sonra telefonu kapatınca hemen bakıcılarını arayıp 'babam iyi değil mi' diyorum" şeklinde konuştu.

"BABAMIN ÖLDÜĞÜ HABERLERİNİ DUYUNCA..."

- Arkadaş gibi bir ilişkimiz vardı.

- Babamın öldüğü haberlerini duyunca 'yok canım alıştık buna, yok öyle bir şey' diyorum ama sonra telefonu kapatınca hemen bakıcılarını arayıp 'babam iyi değil mi' diyorum.

- 2-3 saat önce babamın yanından çıkmış oluyorum. Sonra sosyal medyada bir haber görüyorum. İnsan hayatı pamuk ipliğine bağlı, endişeleniyorum.

- Ferhan Şensoy, Mehmet Esen, Şener Abi, Müjdat Abi sıklıkla babamı ziyaret ediyorlar. Bir ara Beyaz çok sık ziyarete geldi. İlk aklıma gelen isimler bunlar.

- Süreyya (kızım) babamı benim kadar sık görmüyor. Çünkü babamın ortamının steril olması gerekiyor. Süreyya okul çocuğu olduğu için bu konuda sorun yaşıyor. Bazen okulda arkadaşlarıyla oynarken 'sen benim kim olduğumu biliyor musun?' diyormuş. 'Benim nenem Suna Selen' diye tekerleme yapmış.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...