Gülşen’den herkesi şaşırtan hamle! Eşini bile sildi…

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Gülşen’den herkesi şaşırtan hamle! Eşini bile sildi…

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Zaman zaman paylaştığı gönderilerle gündeme gelen şarkıcı Gülşen, sayfasında temizlik yaptı. Eşi Ozan Çolakoğlu dahil herkesi sildi.

Son dönemde boyattığı pembe saçları ve tarzıyla konuşulan Gülşen, sosyal medyayı aktif kullanıyor. Kişisel Instagram hesabında sahne pozlarını ve konserden görüntülerini paylaşan isim, herkesi şaşırtan bir hamleye imza attı. 

HERKESİ TAKİPTEN ÇIKTI

‘Bangır Bangır’ , ‘Büyük Hatrın Var’ , ‘Kardan Adam’ gibi şarkıların sahibi şarkıcı, sosyal medya hesabından herkesi takipten çıkardı. Ünlü şarkıcının eşi Ozan Çolakoğlu’nu dahil silmesi dikkat çekti. Gülşen’in bu hamlesinin nedeni merak konusu olurken, kendisi konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayı tercih etmedi. 

Gülşen’den herkesi şaşırtan hamle! Eşini bile sildi…

SEDA SAYAN DA AYNISINI YAPMIŞTI

Benzer bir adım geçtiğimiz günlerde Seda Sayan’dan da gelmişti. Yeni bir sosyal medya uzmanıyla çalışmaya başlayan Sayan, yakın dostu Safiye Soyman dahil herkesi takipten çıkarmıştı. Ünlü şarkıcı yalnızca eşi ve oğlunu silmemişti. Sayan’ın kendisini silmesiyle ilgili konuşan Safiye Soyman ise bu duruma üzüldüğünü şu sözlerle belirtmişti:

“Her gün 3 kez görüntülü konuşuyoruz. Ona Gülşah Saraçoğlu bir sosyal medyacı bulmuş. O bu şekilde yönlendirmiş. Yeni trend bu. Ebru Gündeş, Sibel Can, Hadise. Hande Yener de yapmış. Saygı duyuyorum. Demek ki öyle uygun gördü. Memnun musunuz derseniz hiç memnun değilim. Çıkarttığı için tabii iki üzüldük”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...