Gülden Karaböcek’in sahne aldığı mekanın sahibi konuştu, ‘çorbacı’ diyenlere sitem etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gülden Karaböcek’in sahne aldığı mekanın sahibi konuştu, ‘çorbacı’ diyenlere sitem etti

MAGAZİN Haberleri

Gülden Karaböcek'in sosyal medyada paylaşılan şarkı söylediği video gündem oldu. Usta sanatçının çorbacıda sahne aldığı iddiasının ardından işletmenin sahibi sessizliğini bozdu.

Şarkıları ile 80'li yıllara damga vuran Gülden Karaböcek'in bir çorbacıda şarkı söylerken çekilen görüntüleri büyük yankı uyandırdı. Konuyla ilgili işletmenin sahibi ilk kez konuştu.

69 yaşındaki sanatçının hızla yayılan videosuna kısa sürede onlarca yorum geldi. Sosyal medyada bazı kullanıcılar Karaböcek’in performansına övgü dolu yorumlar yaparken, bazıları ise ünlü ismin değer görmediğinden dert yandı. 

GÖRÜNTÜLER 4 YIL ÖNCESİNE AİT

Söz konusu videonun 4 yıl öncesine ait olduğu öğrenilirken işin aslı da ortaya çıktı. Konya'daki bir imza gününe katılan Gülden Karaböcek’in dönüş yolunda Yalova'da uğradığı bir mekanda istek üzerine sevilen şarkısını söylediği anlaşıldı.

Gülden Karaböcek’in sahne aldığı mekanın sahibi konuştu, ‘çorbacı’ diyenlere sitem etti

SAHİBİ KONUŞTU: KONSEPT BİR MEKAN

Gülden Karaböcek’in kızı Nur Düzgit, annesinin videosuna ilişkin açıklama yaparak “Orası çorbacı değil, otantik mekandı” dedi. Çıkan haberlerden dolayı üzgün olduğunu belirten mekanın sahibi Ramazan Bademci de sessizliğini bozdu. 

“Başka sanatçılarla da görüşüyoruz. Burası nostaljik bir ortam. 400 kişilik salonumuz var, konsept bir mekan. Ahde vefa programı yapıyoruz kaset ve plak imzası için. Ferdi Tayfur ve Yıldız Tilbe’nin menajerleriyle görüştük. Plağı olan herkesle görüşeceğiz.”

“İKİ ÜÇ ŞARKI SÖYLEDİ, KONSER DEĞİL”

Mekanı aşağılayan tarzda yorumlara da sinirlenen Bademci, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Gülden Karaböcek, playback iki üç şarkı söyledi. Plak imzaladı ve fotoğraf çekildi. Konser değil yani. Zaten bu çorbacı muhabbetiyle ilgili avukatlarımızla görüşeceğim. Çorbacı derken, aşağılar gibi… Biraz düşünmeleri gerek. Onu yazanların gelip burayı görmesi gerekiyor.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...