Gülben Ergen'den gazetecilere tatlı sitem

/ Kaynak: İHA
Gülben Ergen'den gazetecilere tatlı sitem

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ailesi ile birlikte tatil yapan ünlü sanatçı Gülben Ergen, gazetecileri görünce ince bir sitemde bulundu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ailesi ile birlikte tatil yapan ünlü sanatçı Gülben Ergen, gazetecileri görünce ince bir sitemde bulundu. nbsp;Bodrum'da tatil yapan Gülben Ergen, ikiz çocukları ile birlikte tatilin keyfini çıkarıyor. Bodrum'da bir beachte görüntülenen ünlü sanatçı, çocukları ile birlikte tatil yapıyor. Mısır alırken görüntülenen Ergen, gazetecilere "ne bu her yerde dibimdesiniz" diyerek ince bir sitemde bulundu. Ergen "Gördünüz, çektiniz, konuştuk bitmedi mi hâla. Her gün beraber mi olacağız. Gizli bir yerde mi tatil yapıyorum. Gördüğünüz gibi çocuklarım ve annemle tatil yapıyorum. Saklayacak gizleyecek bir şeyimizde yok" dedi. Daha sonra plaja giden Ergen, ailesi ile vakit geçirmeye devam etti. Bir bebeği kucağına alan Ergen, dakikalarca bebeği sevdi.
MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...