Güçlü isimler aynı dizide

Düzenleyen:
Güçlü isimler aynı dizide

MAGAZİN Haberleri

Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, sezonun iddialı dizisi “Ufak Tefek Cinayetler”in kadın başrol oyuncuları, geçtiğimiz günlerde bir araya gelmişti.

Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, sezonun iddialı dizisi “Ufak Tefek Cinayetler”in kadın başrol oyuncuları, geçtiğimiz günlerde bir araya gelmişti. Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil’in yer aldığı tanıtım karesi, büyük beğeni toplamıştı. Bundan geri kalmayan dizinin başrol erkek oyuncuları da ilk defa kendilerini gösterdi. Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar ve Ferit Aktuğ ilk defa bu proje için bir araya geldi. Güçlü oyuncu kadrosu ve izleyiciyi akıl oyunlarına davet eden, sürükleyici hikâyesiyle “Ufak Tefek Cinayetler”, yakında Star TV’de yayınlanacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...