Gözaltında 3. gün… Dilan Polat yemek yemiyor, hastane talebi reddedildi

Düzenleyen: / Kaynak: 2. Sayfa
- Güncelleme:
Gözaltında 3. gün… Dilan Polat yemek yemiyor, hastane talebi reddedildi

MAGAZİN Haberleri  / 2. Sayfa

İstanbul merkezli düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat 3 gündür nezarette. Çiftle ilgili yeni iddialar gündeme gelmeye devam ederken gözaltındaki Dilan Polat’ın bu süreçte yemek yemeyi reddettiği öğrenildi.

Kara para akladıkları ve vergi kaçırdıkları iddialarıyla uzun zamandır Türkiye gündeminden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile aralarında Sinem Sıla Doğu, Kürşat Polat, Sezgin Polat ve Ahmet Gün'ün de olduğu 17 şüpheli gözaltına alındı. Çiftin ‘mail order’ yöntemiyle büyük vurgunlar yaptığı da konuşulanlar arasında. 

Bugün yaşanan gelişmede ise Dilan Polat’ın şirketlerinden 1.8 milyon kaçırmaya çalışan 4 kişi banka çalışanları tarafından fark edildi ve polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Toplam gözaltı sayısı ise 24’e yükseldi. 

YEMEK YEMİYOR, YALNIZCA KAHVE İÇİYOR

Dilan Polat ve Engin Polat’ın gözaltında 3. günlerinde henüz ifadeleri alınmazken yeni bir iddia ortaya atıldı. Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel’in sunduğu 2. Sayfa’da, Dilan Polat’ın 3 gündür yemek yemediği sadece kahve içtiği öne sürüldü.

Gözaltında 3. gün… Dilan Polat yemek yemiyor, hastane talebi reddedildi

HASTANEYE SEVKİNİ İSTEDİ

İddialara göre hasta olduğunu söyleyen Dilan Polat emniyette hastaneye sevk edilmek istedi ancak teşhisli bir hastalık raporu olmadığı için talebi reddedildi.

Gözaltında 3. gün… Dilan Polat yemek yemiyor, hastane talebi reddedildi

EVLERİNDE OPERASYON YAPILDI

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım'da düzenlenen operasyonda Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu şüpheliler gözaltına alınmıştı.

Soruşturma kapsamında daha önce şirketlerinde yapılan aramalarda dijital materyal ve defterlere el konulan Polat çitinin de yer aldığı şüphelilerle ilgili Mali Suçları Araştırma Kurulunca (MASAK) ön inceleme raporu hazırlanmış, raporda, tasfiye halindeki 3 firmadan aile bireylerine ait şirketlere sözde ticaret karşılığında sahte fatura kesilmesi yöntemiyle 200 milyon lira para girişiolduğu belirlenmişti.

Paranın yine aile bireylerine ait şirketler arasında transfer edildiği, son aşamada ise Engin Polat'ın sahibi olduğu Milda Gayrimenkul isimli firmada toplanarak gayrimenkul ve çok sayıda araç alındığının tespit edilmesinin ardından İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin kimliklerini belirlemiş, İstanbul merkezli Ankara, Yalova, Ordu, Kırklareli ve Manisa'da toplam 43 adrese eş zamanlı operasyon düzenlenmişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: 2. Sayfa
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...