Görülmemiş kare! Aşk-ı Memnu’nun set fotoğrafı yıllar sonra ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Görülmemiş kare! Aşk-ı Memnu’nun set fotoğrafı yıllar sonra ortaya çıktı

MAGAZİN Haberleri

Bir döneme damga vuran efsane dizi Aşk-ı Memnu’dan görülmemiş bir kamera arkası fotoğrafı ortaya çıktı. Bihter, Behlül ve Adnan’ın yer aldığı kare sosyal medyayı salladı.

Başrollerinde Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Nebahat Çehre, Hazal Kaya gibi oyuncuların oynadığı Aşk- Memnu dizisi, aradan yıllar geçse de konuşulmaya devam ediyor.

4 Eylül 2008 ile 24 Haziran 2010 tarihleri arasında yayınlanan ve herkes tarafından yoğun ilgi ile izlenen dizinin tekrar bölümleri de reyting rekorları kırıyor.

Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eseri olan ve dizi tarihine damga vuran Aşk-ı Memnu, son olarak kamera arkası görüntüsüyle gündem oldu. 

BİHTER, BEHLÜL VE ADNAN AYNI KAREDE

Final bölümüyle Türk dizi tarihinin en yüksek izlenme oranına sahip dizi olarak tarihe geçen Aşk-ı Memnu’dan daha önce hiç görülmeyen bir kare ortaya çıktı. Diziden bilinmeyen set arkası karesini fotoğrafçı Şinasi Serçe, Instagram hesabından paylaştı. 

Selçuk Yöntem (Adnan), Beren Saat (Bihter), Kıvanç Tatlıtuğ (Behlül)’ün yer aldığı kare kısa sürede çok sayıda beğeni aldı. Dizinin sıkı takipçileri, ünlü fotoğrafçıyı yorum yağmuruna tutarak “Lütfen Aşk-ı Memnu ile ilgili tüm fotoğrafları paylaşın” ricasında bulundu.

Görülmemiş kare! Aşk-ı Memnu’nun set fotoğrafı yıllar sonra ortaya çıktı

Fotoğraf: Şinasi Serçe

‘BİHTER’ ADIYLA FİLMİ ÇEKİLDİ

Öte yandan yayınlandığı döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinin ‘Bihter’ adıyla filmi çekildi. Farah Zeynep Abdullah’ın filme adını veren Bihter rolünü üstlendiği projenin oyuncu kadrosunda ayrıca Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce gibi isimler yer aldı. Bihter filminin 2023 yılının sonunda izleyici ile buluşması bekleniyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...