Gören tanıyamıyor: Mete Horozoğlu’nun yeni imajı şaşırttı

Düzenleyen:
Gören tanıyamıyor: Mete Horozoğlu’nun yeni imajı şaşırttı

MAGAZİN Haberleri

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' ve 'Muhteşem Yüzyıl' gibi dizilerle bir dönem ekranları kasıp kavuran 46 yaşındaki Mete Horozoğlu’nun son hali şaşırttı. Türkiye’yi terk edip Amerika’ya giden ve oyunculuğu bıraktığı iddia edilen Horozoğlu, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Horozoğlu’nu yeni imajı ile görenler tanıyamıyor.

Son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Zülfikar karakterini canlandıran Mete Horozoğlu yaklaşık 5 yıldır ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor. Ünlü oyuncu Türkiye’yi terk ederek Amerika’ya yerleşti.

Gören tanıyamıyor: Mete Horozoğlu’nun yeni imajı şaşırttıHorozoğlu, 'Öyle Bir Geçer Ki' dizisinde Soner karakterini canlandırmıştı.

Mete Horozoğlu yeni imajıyla gündem oldu. Saçlarını ördürüp sakallarını uzatan ünlü oyuncu yeni halinin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Oyuncunun takipçileri "Havanız değişmiş", "Harika olmuş" tarzında yorumlar yaptı. Horozoğlu’nun son hali gündem olurken, oyuncuyu görenler tanımakta güçlük çekti.

Son dönemde herhangi bir dizi, film projesinde yer almayan Horozoğlu şimdilerde gençlere online oyunculuk atölyesinde dersler veriyor.

Gören tanıyamıyor: Mete Horozoğlu’nun yeni imajı şaşırttıMete Horozoğlu'nun son hali...


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...