Gönül Dağı Muammer diziden ayrıldı mı, ayrılıyor mu? Muammer neden Gönül Dağı dizisinden ayrılıyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gönül Dağı Muammer diziden ayrıldı mı, ayrılıyor mu? Muammer neden Gönül Dağı dizisinden ayrılıyor?

MAGAZİN Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gönül Dağı Muammer diziden ayrıldı mı, ayrılıyor mu? | Her yeni bölümünde izleyiciyi ekran başına kilitleyen TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinden izleyiciyi üzen bir haber geldi. Gönül Dağı Muammer’in diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Diziden nasıl ayrılacağı merak konusu olurken Gönül Dağı Muammer öldü mü, diziden ayrılışı nasıl ve ne zaman olacak araştırılıyordu. Peki, Gönül Dağı Muammer diziden ayrılıyor mu, neden ayrıldı?

Gönül Dağı Muammer diziden ayrılıyor mu? TRT 1’in sevilen dizileri arasında yer alan Gönül Dağı’dan dizi kadrosundan Muammer karakterini canlandıran Ali Düşenkalkar’ın ayrılacağı ortaya çıktı. Peki, Dizinin sevenleri Gönül Dağı Muammer diziden ayrıldı mı merak ediyordu. İşte detaylar…

GÖNÜL DAĞI MUAMMER DİZİDEN AYRILDI MI?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın duyurduğu haberde; dizide Muammer rolünü üstlenen Ali Düşenkalkar’ın projeden ayrılacağı ortaya çıktı. Bir süredir diziye veda edeceği konuşulan ismin akıbeti belli oldu.

İlk bölümden beri Gönül Dağı’nda oynayan Ali Düşenkalkar’ın 116. bölümde ekipten ayrılacağı netleşti. Ünlü oyuncunun yeni proje görüşmeleri de yapacağı öğrenildi.

İlk bölümünden itibaren ilgiyle izlenen ve izleyiciyi içine çeken dizide yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken, başrol oyuncusunun veda edeceği bilgisi seyirciyi üzdü.

GÖNÜL DAĞI “MUAMMER" KARAKTERİNİ CANLANDIRAN ALİ DÜŞENKALKAR KİMDİR?

1961 Kıbrıs doğumlu. 1983 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun oldu. Eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda görev almaya başladı. Yaklaşık 38 oyunda görev alan isim, yönetmen ve yardımcı yönetmenlik de yaptı. Yaklaşık beş bin saat film, dizi film ve çizgi film; arkası yarın radyo tiyatrosu ve belgesel seslendirdi.

Birçok tiyatronun yanı sıra Kaç Para Kaç , Baba Evi, İstanbul Kanatlarımın Altında Mavi Sürgün, Yaz Evi gibi başarılı yapımlarda da rol aldı.

2005 yılında Ankara Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü aldı. Yine aynı yıl Nümberg Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü.

Gönül Dağı Muammer diziden ayrıldı mı, ayrılıyor mu? Muammer neden Gönül Dağı dizisinden ayrılıyor?

GÖNÜL DAĞI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı, reyting listelerinde üst sıralarda yer alıyor. Anadolu insanının sıcacık hikayelerini ekrana taşıyan dizide Berk Atan, Semih Ertürk, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan gibi oyuncular yer alıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...