Gönül Dağı dizisinin hayranlarına müjdeli haber! 3 yılda bir ilk

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gönül Dağı dizisinin hayranlarına müjdeli haber! 3 yılda bir ilk

MAGAZİN Haberleri

TRT1 kanalının sevilen dizilerinden Gönül Dağı dizisi, yeni bir gelişme ile gündeme geldi. 3 sezondur yayında olan reyting rekortmeni dizinin, bu hafta bir ilke imza atacağı öğrenildi. İşte ayrıntılar…

Dijital sektörün iyiden iyiye gelişmeye başlamış olduğu son dönemlerde TV kanallarında yayınlanan içeriklere ilgi oldukça azaldı. En iddialı dizilerin dahi izlenme oranlarının düşmesi ile birlikte yapımcılar ve senaristler yeni arayışlar içerisine girerlerken değişen izleyici alışkanlıklarına rağmen TRT1’in efsane dizisi Gönül Dağı liderlik koltuğunu kimselere kaptırmayarak başarısını ortaya koydu. 

Samimi konusu, oyuncuların uyumları, gösterişten uzak ve geleneklere uygun senaryosu ile 3 sezondur reyting rekortmenliğini elinde tutmayı başaran Gönül Dağı dizisi, son dönemlerin gündemden düşmeyen dizilerinden birisi oldu. Her cumartesi izleyicisinin karşısına çıkan, bayramlarda sürpriz bölümleri ile izleyicilerinin yüzlerini güldüren Gönül dağı dizisi, şimdi de 3 yıllık yayın hayatında bir ilke imza atarak herkesi şaşkına çevirdi. Dizinin 90’ıncı bölümü için yayın gününün değiştirildiği açıklandı. 

Gönül Dağı dizisinin hayranlarına müjdeli haber! 3 yılda bir ilk

YAYIN GÜNÜ DEĞİŞTİRİLDİ

3 sezon önce TRT1’de yayın hayatına başlayan ve o günden bu yana izlenme oranlarını artırmayı sürdüren Gönül Dağı dizisi, 90’ıncı bölümü için bir ilke imza attı. Hafta sonları ekranlara gelen dizinin yeni bölümünün 22 Mart Çarşamba günü saat 20:00’de yayınlanacağı duyuruldu. 

GÖNÜL DAĞI’NDA BU HAFTA NELER YAŞANACAK?

Yarın 90’ıncı bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak olan Gönül Dağı dizisinde, heyecanlı anlara tanıklık edilecek. Ramazan coşkusunun kasabaya yayılacak olduğu yeni bölümde, Selma Öğretmen iftiralar ile boğuşmaya devam edecek. Selma Öğretmen’e iftira atan isimlerden birisinin de Yasemin olduğu ortaya çıkacak. Yaptığı kötülüklerin duyulması üzerine iyice kinlenecek olan Yasemin, intikam planları kurmaya başlayacak. 

Dişçi Musa’nın hastalığı artık netleşecek. Veysel ve Cemile ise babalarının tekrar kaybolacağını düşünerek panikleyecek. Ancak Taner’in icadı ikiliye yardımcı olacak. Musa’nın hastalığının ilerleme ihtimalinin ortaya çıkması ile birlikte zor bir karar sürecine girişmiş olacak. Öte yandan Ramazan ile evliliğinde sıkıntılar yaşayan Asuman da kasabadan ayrılmaya kara verecek. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...