Gladyatörle Mükremin Abi aynı filmde

Gladyatörle Mükremin Abi aynı filmde

MAGAZİN Haberleri

Dünyaca ünlü aktör Russell Crowe, Anzak askerlerinin hikayelerini konu alan bir film için Türkiye'de araştırmalar yaptı.

Dünyaca ünlü aktör Russell Crowe, Anzak askerlerinin hikayelerini konu alan bir film için Türkiye'de araştırmalar yaptı. Ülkenin belli köy ve kasabalarını gezdiğini söyleyen Crowe, Edirne, Kapadokya, Fethiye ve İstanbul'u ziyaret etti. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in Topkapı Sarayı'nda kabul ettiği Crowe ile görüşmeye ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Yılmaz Erdoğan da katıldı. Bir gazetecinin 'Ünlü aktör sizi çok beğendiğini ve Türk aktör oynatmak istediğini açıkladı. Bu isimler arasında siz de yer alacak mısınız?' sorusu üzerine Erdoğan "Sağolsun, biz de kendisini çok beğeniriz" diye cevap verdi. Bu filme oynamak isteyip istemeyeceği sorulan Erdoğan, "İsterim tabii ama filmin sahibi onlar, ancak bunu onları açıklayabilir. Görüşmelerimiz devam ediyor" diyerek filmde yer alacağının ilk sinyallerini verdi. Adnan Sular / İstanbul / İHA




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...