Gizem Güven boşanacağını açıklamıştı, ilk hamle geldi

Düzenleyen:
Gizem Güven boşanacağını açıklamıştı, ilk hamle geldi

MAGAZİN Haberleri

Sihirli Annem ve Selena dizileriyle tanınan Gizem Güven, geçtiğimiz günlerde yaklaşık 2 yıl önce dünyaevine girdiği Caner Trup ile boşanma kararı aldıklarını açıklamıştı. Ayrılık açıklamasının ardından Güven'den ilk hamle geldi.

Sihirli Annem dizisinde Ceren, Selena dizisinde ise Leyla karakterini canlandıran ve bir döneme çocuk oyuncu olarak damga vuran Gizem Güven, yaklaşık 2 yıldır evli olduğu futbolcu Caner Turp ile boşanma kararı aldıklarını açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Güven, "Evliliğimizi bitirmiş olsak da, geçmişimize ve birbirimize olan olan saygımız baki kalacaktır" ifadelerini kullandı.

BÜTÜN FOTOĞRAFLARINI SİLDİ

Instagram hesabında 1 milyon takipçisi olan ve kariyerine içerik üreticisi olarak devam eden Güven'den bu açıklamanın ardından yeni bir hamle geldi. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Güven, eşi Caner Turp ile olan tüm fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı.

10 yıldan uzun süredir birlikte olduğu Caner Turp’u takipten de çıkaran Gizem Güven’in bu hamlesi, barışma ihtimallerinin olmadığı yorumlarına neden oldu.

Gizem Güven boşanacağını açıklamıştı, ilk hamle geldiCaner Turp ve Gizem Güven

"SAYGIMIZ BAKİ KALACAKTIR"

Siverek Belediyespor'da forma giyen eşi Caner Turp ile evliliğini sonlandırma kararı aldıklarını sosyal medya üzerinden duyuran Güven, paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bir süredir evliliğimizle ilgili yaşadığımız fikir ayrılıklarını çözüme ulaştıramadığımız için karşılıklı konuşup, anlaşarak, saygı çerçevesi içinde ayrılık kararı aldığımızı sizlerle paylaşmayı uygun gördük.

Evliliğimizi bitirmiş olsak da, geçmişimize ve birbirimize olan olan saygımız baki kalacaktır. Dolayısıyla bizler ve ailelerimiz bu zorlu süreci atlatırken, konu ile alakalı olarak hassasiyetlerinizi rica ediyor ve gizliliğimize saygı göstermenizi bekliyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...