Genç oyuncular arasında ortalık karıştı! Rabia Soytürk’ten Caner Topçu’ya terbiye ayarı…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Genç oyuncular arasında ortalık karıştı! Rabia Soytürk’ten Caner Topçu’ya terbiye ayarı…

MAGAZİN Haberleri

Duy Beni dizisinde birlikte rol alan Caner Topçu ve Rabia Soytürk arasında ipler gerildi. Topçu’nun yeni partneri Sümeyye Aydoğan hakkında söyledikleri Soytürk’ü kızdırdı.

Caner Topçu ile Rabia Soytürk arasında yaşanan gerilim magazin dünyasında gündem oldu. Şimdilerde rol aldığı Dönence dizisindeki partneri Sümeyye Aydoğan'ı öven genç oyuncu Caner Topçu, eski partneri Rabia Soytürk'ü sinirlendirdi.

“SENDE OLMAYAN ŞEY TERBİYE”

Caner Topçu, verdiği bir röportajda “Biz Duy Beni'de şey diyorduk Sümeyye ile, biz bu işten sonra beraber partner olmalıyız” ifadelerini kullandı. Bu cümlelere sinirlenen Rabia Soytürk olayın sosyal medyada yayılmasının ardından Twitter’dan bir göndermede bulunarak "Senin bilmediğin ve sende olmayan şeyin adının terbiye olduğunu hatırlatırım" şeklinde paylaşım yaptı.

Genç oyuncular arasında ortalık karıştı! Rabia Soytürk’ten Caner Topçu’ya terbiye ayarı…

TAKİPTEN ÇIKTI

Rabia Soytürk, paylaşımının ardından Caner Topçu'yu takipten de çıktı. Soytürk'ün paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Öte yandan İzmir Foça'da çekimlerinin devam ettiği, başrollerinde Sümeyye Aydoğan ile Caner Topçu'nun yer aldığı Dönence Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. 

Dizide ayrıca Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Alara Bozbey, Mesut Yılmaz, Umut Kaya ve Berfin Ant gibi isimler de rol alıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...