Genç oyuncu Erkan Kaledibi evinde ölü bulundu

Düzenleyen:
Genç oyuncu Erkan Kaledibi evinde ölü bulundu

MAGAZİN Haberleri

Tiyatro ve dizi oyuncusu 32 yaşındaki Erkan Kaledibi evinde ölü bulundu. Sakarya’da yaşayan genç oyuncunun evinde yapılan incelemelerde doğal gaza bağlı ocağın açık olduğu belirlendi. Yasak Elma, Diriliş Ertuğrul, Kırgın Çiçekler, Vatanım Sensin gibi dizilerde rol alan Kaledibi’nin ölümü sevenlerini hüzne boğdu.

Genç oyuncu Erkan Kaledibi’nden dün acı haber geldi.  Adapazarı’nın Maltepe Mahallesi'nde yaşayan oyuncu, dün evinde babası tarafından ölü bulundu. Oğlundan haber alamayan baba, Kaledibi’nin evine geldi. Girdiği evde oğlunu hareketsiz bir şekilde yatarken bulunca hemen 112’ye haber verdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri Erkan Kaledibi’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan evde yapılan ilk incelemelerde doğal gaz bağlı ocağın açık olduğu belirlendi. Erkan Kaledibi'nin eşinin olay sırasında ailesinin yanına misafirliğe gittiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Genç oyuncu Erkan Kaledibi evinde ölü bulunduErkan Kaledibi

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Bir sanat merkezinde tiyatro eğitimi alan Erkan Kaledibi, pek çok dizide de rol aldı. Genç oyuncunun cenazesi bugün toprağa verilecek.

ERKAN KALEDİBİ KİMDİR?

Erkan Kaledibi, 1990 yılında dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde kamera önü oyunculuk ve tiyatro eğitimi aldı. Severek takip edilen dizilerde rol alarak yalnızca tiyatro perdesinde değil ekran önünde de kendisini sevdirmeyi başardı. 2020 yılında evlendi.

Erkan Kaledibi'nin 28 Mart 2022 tarihinde evde cansız bedeni bulundu. Oyuncunun evindeki ilk incelemelere göre doğal gazın açık olduğu belirlendi. Olaya ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...