'Gelin kınası Züleyha'ya emanet

'Gelin kınası Züleyha'ya emanet

MAGAZİN Haberleri

Etnik müziğin ve Anadolu türkülerinin sevilen yorumcusu Züleyha beklenen üçüncü albümü 'Gelin Kınası' için geçtiğimiz günlerde basının karşısına çıktı

Kalan Müzik'in uluslararası ödüllü sahibi Hasan Saltık'la beraber albümünü tanıtan Züleyha bu albümün aslında bir proje olduğunu dile getirip pasta kesti.


OĞLAN BİZİM KIZ BİZİM
Birçok gelin adayının kına gecesinde ihtiyacı olan şarkıları, bir araya toplayıp seslendiren Züleyha, bir ilki gerçekleştirdi. 'Gelin Kınası' albümünde potporilerle birlikte toplam 21 eser bulunuyor. Yüksek Yüksek Tepeler, Oğlan Bizim Kız Bizim, Kınayı Getir Aney, Damat Havası gibi eserlerin yer aldığı'Gelin Kınası' albümü müzik marketlerde satışa sunuldu. Makedonca, Kürtçe, Ermenice, Zazaca, Arapça eserlerin de yer aldığı albümünü alan herkese halay mendili hediye veriliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...