Geçtiğimiz hafta evlenen Aslı Enver’den güzel haber: Bebek geliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Geçtiğimiz hafta evlenen Aslı Enver’den güzel haber: Bebek geliyor

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Aslı Enver, iş insanı Berkin Gökbudak ile geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Enver’den güzel haber geldi. Ünlü ismin hamile olduğu ancak bu haberi şimdilik gizlediği öğrenildi.

Oyuncu Aslı Enver ikinci kez evlendi. 38 yaşındaki Enver, sessiz bir şekilde iş insanı Berkin Gökbudak ile hayatını birleştirdi. Çift fotoğraflarını ‘evet’ notuyla sosyal medya hesaplarından paylaştı.

YAKIN ÇEVRESİ BEBEK TELAŞI İÇİNDE

İddiaya göre Aslı Enver hamile. Ünlü oyuncunun bebek beklediğini şu an yalnızca yakın çevresi biliyor. Enver, aile üyeleri tarafından bir an olsun yalnız bırakılmıyor. Yakın çevresi şimdiden bebek telaşı içindeyken Aslı Enver’in bu müjdeli haberi kendisinin doğrulaması bekleniyor.

GÜZEL HABERİ ALINCA DİZİDEN AYRILDI

Öte yandan ünlü oyuncunun hamileliği nedeniyle mesleğine bir süre ara verdiği öğrenildi. Enver, FOX TV’de ekranlara gelecek “Benim Adım Farah” dizisinde rol almaya hazırlanıyordu. Ancak bebek nedeniyle planlar değişti. Mutlu haberin ardından başarılı oyuncu projeden çekildi.

Geçtiğimiz hafta evlenen Aslı Enver’den güzel haber: Bebek geliyorAslı Enver - Berkin Gökbudak

ASLI ENVER KİMDİR?

Oyucu Aslı Enver, 10 Kasım 1984 İngiltere doğumlu. Babası Kıbrıs Türklerindendir. Oyuncunun Anıl ve Akın adında iki kardeşi vardır.
Çocukluğunun bir kısmını Londra'da geçiren isim, 12 yaşında İstanbul'a taşındı.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde eğitim gördü. Yükseköğrenimini ise Haliç Üniversitesi tiyatro bölümünde tamamladı.

Aslı Enver, ilk oyunculuk deneyimini ”Hayat Bilgisi” dizisiyle yaşadı. 2007 yılında başrolünü İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Pelin

Karahan ile paylaştığı “Kavak Yelleri” dizisiyle yıldızı parladı.

Sergilediği başarılı oyunculuğuyla dikkatleri çeken Aslı Enver ayrıca “Suskunlar”, “Tamam Mıyız?”, “Mutlu Ol Yeter”, “Kardeşim Benim”, “İstanbullu Gelin”, “Öteki Taraf” gibi birçok dizi ve filmde yer aldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...