Gazze'ye destek mesajı takipçilerini kızdırdı! İsmail Hacıoğlu'ndan cevap gecikmedi: Kusura bakmayın çıkın

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Gazze'ye destek mesajı takipçilerini kızdırdı! İsmail Hacıoğlu'ndan cevap gecikmedi: Kusura bakmayın çıkın

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

İsrail'in Gazze Şeridi'ne aralıksız olarak sürdürdüğü saldırılara tepki gösteren ünlülerden biri de İsmail Hacıoğlu oldu. Hacıoğlu'nun Gazze'deki acıları paylaşması takipçilerinin bir kısmını rahatsız etti. Sevilen oyuncudan eleştirilere cevap gecikmedi...

İsrail, 7 Ekim'den bu yana topyekün abluka altına aldığı Gazze Şeridi'ni bombalıyor. Katliamlarına her geçen gün bir yenisini ekleyen işgal güçleri çoğu küçük çocuk ve kadınlardan oluşan binlerce insanın ölümüne sebep oldu. Dünyanın dört bir yanında insanlar sokaklara çıkarak İsrail'in soykırımını kınadı. Türkiye'de de çeşitli mecralardan çok sayıda tanınmış isim, korkunç saldırılara karşı bilinç oluşturmak adına sosyal medyada Filistin'e destek mesajları paylaştı. Ne var ki bu durum ülkemizde bir kısmın tepkisine yol açtı. Gazze'de her geçen gün daha da çıkmaz bir boyuta doğru ilerleyen insani dramı görmezden gelenler bu tarz paylaşımlar yapan tanınmış insanları mesajları ile rahatsız etmeye devam etti. 

İSMAİL HACIOĞLU'DAN TAKİPÇİLERİNE TEPKİ: ÇIKABİLİRSİNİZ

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu da savaşın başından bu yana Filistin'e destek mesajları vermiş sosyal medya hesaplarında Gazze'de yaşanan acıya yönelik paylaşımlarda bulunmuştu. Takipçileri Hacıoğlu'nun paylaşımlarını "aşırı" buldu. Ünlü oyuncu kendisine tepki gösterenlere yine sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. 

"BEN KAFAMI YASTIĞA RAHAT KOYAMIYORUM"

İsmail Hacıoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı; "Bıktık neden sürekli Filistin mesajı paylaşıyorsun' diyen dostlarım, ben kafamı yastığa rahat koyamıyorum kusura bakmayın takipten çıkabilirsiniz."

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ali Öztürk 13 Aralık 2023 17:29

Adamsın adam

Sonraki Haber Yükleniyor...