Gamze Özçelik depremzedeler için seferber oldu, elleriyle yemek dağıttı… “Sen bu ülkenin kadın Haluk Levent’isin”

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Oyunculuğu bıraktıktan sonra kendisini hayır işlerine adayan Gamze Özçelik, Kahramanmaraş’ta yaşanan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası harekete geçti. Kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile deprem bölgelerine koşan Özçelik, depremzedelere elleriyle yemek dağıttı.

Kahramanmaraş'ın merkez üssü olduğu iki büyük deprem Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da büyük yıkıma yol açtı. Depremin etkilediği 10 ilimizde 3 ay süreyle OHAL ilan edildi. Deprem sonrası yaraları sarmak için ünlü isimler tek yürek olurken, eski oyuncu Gamze Özçelik de depremzedeler için yardıma koştu.

“SEN BU ÜLKENİN KADIN HALUK LEVENT’İSİN”

Arka Sokaklar dizisinde uzun yıllar rol aldıktan sonra oyunculuğu bırakan Gamze Özçelik, 'Umuda Koşanlar Derneği' ile yardıma muhtaç insanlara el uzattı.

Ekranlardan uzak bir hayat yaşayan ve binlerce insana umut olmaya devam eden Özçelik, bu kez rotasını deprem bölgesine çevirdi. Tüm Türkiye'nin seferber olduğu yardım ve destek çalışmalarına katılan isim, depremzedelere tek tek elleriyle yemek dağıttı.

Gamze Özçelik depremzedeler için seferber oldu, elleriyle yemek dağıttı… “Sen bu ülkenin kadın Haluk Levent’isin”

Bir kez daha gönülleri fetheden Özçelik’in o fotoğraflarına yorum yaptı. Kullanıcılar “İyi ki varsınız, Allah sizden razı olsun” , “Ayağına taş değmesin. Sen de bu ülkenin kadın Haluk Levent’isin” şeklinde yorumlar yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...