'Fulya ile Umudun Olsun' final mi yapıyor? Fulya Öztürk 'Artık istemiyorum' diyerek duyurdu

Düzenleyen:
'Fulya ile Umudun Olsun' final mi yapıyor? Fulya Öztürk 'Artık istemiyorum' diyerek duyurdu

MAGAZİN Haberleri

Fulya Öztürk'ten hayranlarını üzecek bir karar geldi. Gündüz kuşağının sevilen programlarından olan 'Fulya İle Umudun Olsun'un sunucusu Fulya Öztürk, haberciliğe devam etmek istediğini ve bunun için yeni sezonda program yapmak istemediğini açıkladı.

Gündüz kuşağının sevilen programı 'Fulya ile Umudun Olsun' final mi yapacak? FOX TV ekranlarında yayınlanan ve oldukça büyük bir izleyici kitlesi bulunan programın sunucusu Fulya Öztürk, hayranlarını üzecek bir karar aldı.

Asıl mesleği habercilik olan ve tarzıyla 'yeni dönemin Savaş Ay'ı' benzetmesi yapılan Öztürk, gündüz kuşağına sürpriz bir giriş yapmıştı. Sevilen isim, programın gidişatına ve kendi geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

Öztürk, artık gündüz kuşağında program yapmamaya karar verdiği belirterek kararının nedenini açıkladı.

"AKLIM, RUHUM HABERDE KALDI"

Öztürk'ün "Aklım, ruhum hep haberde kaldı, yeni sezonda program yapmak istemiyorum" ifadelerini kullandığı iddia edildi. Haberler sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Öztürk, "Pek çok yerde çıkan bu haberler doğrudur, affedin" notuyla bir paylaşım yaptı ve haberleri doğruladı.

Öztürk'ün, aldığı bu kararı FOX yönetimiyle de paylaştığı ve yeni sezonda ekranda olmayacağını ilettiği belirtildi.

3 CİNAYETİ AYDINLATTI, 60 KAYIP KİŞİYİ BULDU

CNN Türk'te muhabirlik yaptığı sırada FOX TV'den gelen teklifle gündüz kuşağında 'Fulya İle Umudun Olsun' programını yapmaya başlayan gazeteci Fulya Öztürk, söz konusu program kapsamında 3 cinayet soruşturmasını aydınlatarak, 60 kayıp kişinin bulunmasını sağladı.

FULYA ÖZTÜRK KİMDİR?

Fulya Öztürk, 5 Ocak 1989 tarihinde Adana'nın Seyhan ilçesinde dünyaya geldi. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümünde tamamladı.

2007 yılında stajını tamamladı, 2008 yılında ,se profesyonel iş hayatına adım attı. 2010 yılında CNN Türk Haber Merkezi'ne geçti. Üç yıl kurgu editörlüğü yaptı. Birçok belgeselin ve haberin kurgusunu hazırladı.

2013 yılında muhabirliğe başladı. Tarzıyla 'yeni dönemin 'Savaş Ay'ı benzetmesi yapıldı, birçok üniversite ve dernekten ödüller aldı. Aynı zamanda 'yılın muhabiri' ve 'en iyi özel haber' dalında da onlarca ödüle layık görüldü.

TEDx'te konuşmacı olan Fulya Öztürk, hazırladığı haberlerle birçok ödülün de sahibi oldu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...