Flash TV'nin ünlü sunucusu Gökhan Taşkın arkadaşını vurdu

Düzenleyen:
Flash TV'nin ünlü sunucusu Gökhan Taşkın arkadaşını vurdu

MAGAZİN Haberleri

Flash TV'nin ünlü haber sunucusu Gökhan Taşkın, Beyoğlu'nda sabaha karşı eğlence çıkışı arkadaşını topuğundan silahla vurdu. Gözaltına alınan Taşkın ilk ifadesinde, "sarhoştum kazayla oldu" dedi. .

Olay sonrası gözaltına alınıp karakola götürülen Gökhan Taşkın ifadesinde, ‘arkadaşını niye vurduğunu hatırlamadığını ve olayın alkolün etkisiyle olduğunu’ söylediği öğrenildi.

Sabaha karşı meydana gelen olay sonrası topuğundan vurduğu ve samimi oldukları öğrenilen F.K. isimli arkadaşını olay sonrası arabasına koyup Şişli’deki özel bir hastaneye götüren Taşkın,

Hastane polisinin verdiği bilgiyle hastaneye gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınıp Beyoğlu İlce niyet Müdürlüğüne götürülen ve ilk ifadesinde "Alkollüydüm,  alkolün etkisiyle oldu"  dedi.  Taşkın, daha sonra yaraladığı arkadaşının polise verdiği "Şikayetçi değilim, kazayla oldu" şeklindeki ifadesinin ardından  serbest kaldı.

Savcılık talimatıyla serbest kalan Taşkın evine gönderilirken, yaralı arkadaşının hastanede tedavisi devam ediyor.

Milliyet

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...