Final kararı alan Destan’dan Kuruluş Osman’a sürpriz transfer: Diziden çıktığı an kaptılar

Düzenleyen:
Final kararı alan Destan’dan Kuruluş Osman’a sürpriz transfer: Diziden çıktığı an kaptılar

MAGAZİN Haberleri

ATV ekranlarında yayınlanan Destan dizisinin gelecek sezonun ilk bölümüyle final yapacağı netleşti. Sevilen projede yer alan oyuncuların yeni adresi tek tek netleşmeye başladı. Dizide yer alan bir oyuncu Kuruluş Osman’a transfer oldu.

Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in ardından Fethi Bayram ve Metin Günay’ın üstlendiği senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz’ın yazdığı tarihi konulu dizi Destan’da sürpriz bir gelişme yaşandı.

Dizinin yeni sezonunun devam edileceği düşünüyordu. Ancak geçtiğimiz günlerde seyirciyi üzen bir karar alındı.

Bozdağ Film imzalı dizi, bir son dakika gelişmesi olmazsa, duygu yüklü bir bölümle seyircisine veda edecek.

Orta Asya'nın çetin bozkırlarında Akkız'la Batuga'nın destansı aşkının anlatıldığı dizi için film tadında bir final bölümü yazıldı. Dizinin tün oyuncuları büyük finalde yer alacak ve Destan ekranlara veda edecek.

Öte yandan dizide yer alan oyuncuların yeni adresleri yavaş yavaş netleşmeye başladı.

Destan’da Çolpan Hatun karakterine hayat veren İpek Karapınar, yine Bozdağ Yapım imzalı dönem dizisi Kuruluş Osman’a transfer oldu.

Ünlü oyuncu, Destan dizisinin final bölümü çekilir çekilmez Kuruluş Osman setine geçiş yapacak. İpek Karapınar'ın dizide hangi karakteri canlandıracağı henüz netlik kazanmadı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...