Filistin asıllı model Bella Hadid ölüm tehditleri aldığını açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Filistin asıllı model Bella Hadid ölüm tehditleri aldığını açıkladı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Dünyaca ünlü manken Bella Hadid, Filistin ile İsrail arasında yaşanan çatışmalar hakkında konuştu. Filistin asıllı Hadid, ölüm tehditleri aldığını açıkladı.

İsrail-Hamas arasındaki çatışmalarda 21. güne girildi. Düzenlenen saldırılarda şimdiye kadar bin 400 İsrailli, 7 bini aşkın Filistinli hayatını kaybetti. Ölen masum siviller için daha önce de paylaşım yapan ve ülkesini destekleyen model Bella Hadid, ailesinin ve kendisinin ölüm tehditleri aldığını söyledi.

Uzun yıllardır Filistin’in özgürlük mücadelesine verdiği destekle tanınan Bella Hadid, daha önce yaptığı paylaşımda, İsrail’e ‘dur çağrısı yapmış, “Kariyerim dursa bile Filistin'i desteklemekten asla vazgeçmeyeceğim. Modellik işlerini kaybetmekten korkmuyorum ve Filistin hakkında sesimi yükseltmeye devam edeceğim” ifadelerini kullanmıştı. 

“TELEFON NUMARAM SIZDIRILMIŞ, AİLEM TEHLİKEDE”

Filistinli gayrimenkul emlak geliştiricisi Mohamed Hadid’in kızı olan Bella Hadid, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Instagram hesabı üzerinden paylaşımda bulunan genç manken sözlerine “Sessizliğim için beni bağışlayın” diyerek başladı. 27 yaşındaki model numarasının sızdırıldığını ve ölüm tehditleri aldığını şu sözlerle açıkladı:

“Her gün ölüm tehditleri alıyorum. Telefon numaram sızdırılmış ve ailem tehlikede. Artık sessiz kalmayacağım. Korku bir seçenek değil. Filistin'deki insanlar ve çocuklar, özellikle Gazze'dekiler, sessiz kalmamamıza dayanamazlar. Biz değil, onlar çok cesur.”

“FİLİSTİNLİ MASUM SİVİLLER UNUTULMAMALI”

Gazze’deki ihtiyaçların unutulmaması gerektiğini belirten Hadid, sözlerini şöyle sürdürdü: 

Gazze'ye yapılan saldırılarda hayatını kaybeden ve aile üyelerini kaybeden çocuklar için üzülüyorum. Acı çeken İsrailli aileler için üzülüyorum. Bölgenin geçmişini bir kenara koyarsak, sivillere yönelik her türlü terör saldırısını kınıyorum. Hiçbir çocuk veya insan ailesinden alıkonulamaz. Bu hem İsrailli hem de Filistinli insanlar için geçerli.  Filistinli olmanın ne kadar zor olduğunu anlamak çok önemli, dünya bizi barış istemeyen teröristler olarak görüyor. Savaşın kuralları vardır ve ne olursa olsun bu kurallara uyulmalıdır. Nerede olursak olalım liderlere bu konuda baskı yapmalı, Gazze'deki acil ihtiyaçlar unutmamalı ve Filistinli masum sivillerin bu savaşta unutulmamasını sağlamalıyız.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...