Ferhat Göçer’in büyük gururu! Oğlu, Gandhi’nin izinden gidecek…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ferhat Göçer’in büyük gururu! Oğlu, Gandhi’nin izinden gidecek…

MAGAZİN Haberleri

Şarkıcı Ferhat Göçer’in oğlu Can, dünyanın en iyi 10 üniversitesinden birini kazandı. Göçer, mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Başarılı şarkıcı Ferhat Göçer’in oğlu Can, babasına büyük gurur yaşattı. Göçer, duygularına Instagram hesabından yer verdi. 

Şarkıcı Ferhat Göçer, 2001 yılında doktor Ayla Göksel ile üçüncü nikah masasına oturdu. 7 yıl evli kalan ve 2008’de boşanan çiftin, 2006 yılında oğulları Can dünyaya geldi.

Ünlü şarkıcının oğlu Can büyüdü, üniversiteli oldu. 17 yaşındaki Can, dünyanın en iyi okullarından birini kazandı. 

DÜNYANIN EN İYİ 10 ÜNİVERSİTESİNDEN BİRİ

Mutluluğunu sosyal medyadan paylaşan Ferhat Göçer, oğluyla üniversite kapısının önünde çektirdiği fotoğrafın altına şu notu düştü: 

“Dostlar… Oğlum Can dünyanın en iyi ilk 10 üniversitesinden biri olan UCL‘i (University College London) kazandı. Nasıl gurur, nasıl bir mutluluk anlatamam sizlere, paylaşmak istedim. Başta bizlere hayırlı bir evlat yetiştirmiş olan annesi Ayla ve Can’ın hayatına dokunmuş, emek vermiş herkese sonsuz teşekkürler.”

Ferhat Göçer’in sosyal medyadaki paylaşımına çok sayıda beğeni ve tebrik yorumu geldi.

Ferhat Göçer’in büyük gururu! Oğlu, Gandhi’nin izinden gidecek…

GRAHAM BELL İLE GANDHI DE AYNI OKULDAN

Göçer'in oğlu Can Göçer, telefonu icat eden Alexander Graham Bell ile Hindistan'ın bağımsızlık hareketinin sembolü Mahatma Gandhi'nin öğrenim gördüğü üniversiteyi kazandı. University College London, her yıl dünyanın en iyi 10 üniversitesi arasında yer alıyor. Üniversitenin ana kampüsü Santral Londra, Gower Street'te. Özellikle tıp dalında yaptığı ün ile biliniyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...