Ferhat Göçer, Manisalılar'ı şarkılarıyla çoşturdu

Ferhat Göçer, Manisalılar'ı şarkılarıyla çoşturdu

MAGAZİN Haberleri

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Atatürk Kent Parkı için düzenlenen etkinlikler kapsamında şarkıcı Ferhat Göçer konser verdi.

Göçer, hayranlarına keyifli bir gece yaşattı.Kentin yeni sosyal alanı 170 dönümlük Atatürk Kent Parkı, Manisalı vatandaşlara festival tadında günler yaşatıyor. Park içinde yer alan oyun parklarında, gösteri havuzunda ve mini golf sahasında eğlenceli saatler geçiren Manisalılar, akşamları da düzenlenen konserlerle hayranı olduğu şarkıcıları görme imkanına kavuşuyor. Önceki akşam Türk rock müziğinin sevilen sesi Kıraç'ı ağırlayan Atatürk Kent Park'ı, dün (cumartesi) akşam da pop müziğinin sevilen ismi Ferhat Göçer'i konuk etti. MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya ve daire başkanlarının da izlediği konsere ilgi yoğun oldu. Konser alanına eşi Şeyda Ergün ile birlikte gelen Başkan Ergün'ü, Manisalılar alkışlarla karşıladı.

KAYAHAN'I DA UNUTMADIHavai fişek gösterisinin ardından pop müziğinin sevilen sesi Ferhat Göçer sahne aldı. Göçer, 'Biri Bana Gelsin', 'Ayrılsak Ölürüz Biz', 'Kalbe Kiralık Aşklar' gibi birbirinden güzel şarkılarını Manisalılar için seslendirdi. Zaman zaman seslendirdiği hareketli şarkılarla konser alanını dolduran binlerce Manisalıyı coşturan ünlü şarkıcı, hayranlarını cep telefonuyla çekerek sosyal medyadaki hesabından paylaştı. Göçer, vefat eden ünlü sanatçı Kayahan'ı da unutmayarak ünlü bestecinin 'Seni Versinler Ellere' adlı şarkısını da seslendirdi. Konser sonunda Başkan Ergün, Göçer'e çiçek ve Manisa Mesir Macunu hediye etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...