Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur’a şantaj… Mesajları ifşa etti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur’a şantaj… Mesajları ifşa etti

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla şantaja uğradığını ve tehdit edildiğini açıkladı.

YAZAR: MELİN ÖZTÜRK / Şarkıcı Tuğçe Tayfur, yeni evlendiği eşi Muhammed Aydın ve kendi telefonuna atılan mesajlar nedeniyle polise koştu. Tehdit edildiğini belirten Tayfur, mesajları sosyal medyadan ifşa etti.

Necla Nazır ve Ferdi Tayfur’un kızları Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa ile olaylı bir şekilde ayrılmıştı. İkili savcılığa giderek birbirinden şikayetçi olmuştu. Kalfa ile tehdit, şantaj ve şiddet gerekçesiyle davalık olan Tuğçe Tayfur, kısa süre sonra Muhammet Aydın ile nikah masasına oturmuştu. 

POLİSE BİLDİRDİ

Şarkıcı Tuğçe Tayfur, son olarak yeni evlendiği eşine gelen cinsel içerikli video ve şantaj mesajlarıyla neye uğradığını şaşırdı. Eşi Muammed Aydın’a yollanan “Kardeş, kendini yarın bütün sitelerde göreceksin şimdi de Twitter'da manşet açıp Ferdi Tayfur'un kızını etiketleyip paylaşıyorum. 100 bin dolar verdiğin takdirde fake videoların yolda” mesajıyla çılgına dönen Tuğçe Tayfur, konuyu polise bildirdiğini söyledi. 

Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur’a şantaj… Mesajları ifşa etti

“UTANMAZ REZİLLER”

Mesajları Instagram hesabından ifşa eden ve videonun sahte olduğunu belirten Tayfur, açıklamasında “Dün gece eşime kullan at telefon hattından bu mesajlar geldi. Şikayet ettik. Fake videolar yapıp şantaj yapmak nedir ya? Ahlaksızlık bu. İtibarsızlaştırmaya çalıştığınız insan önce baba be! Kendinize gelin artık utanın biraz. Sizler de lütfen itibar etmeyin, şikayet edin hesabı. Utanmaz reziller ya, tüh sizin kalıbınıza…” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...