Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, müzik kariyerini noktaladığını açıkladı: Büyük kazıklar yedim

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sevenlerini şaşırttı. 18 yaşından beri müzik sektöründe olan Tayfur, kariyerini noktaladığını ve artık sahnelere de çıkmayacağını paylaştığı mesajla duyurdu. Ünlü isim paylaşımında “Ben artık sahne almak istemiyorum. Bazı şeyleri bana ağır gelmeye başladı” ifadelerine yer verdi.

Sanatçı Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, babasının izinden gitmiş ve şarkıcılığa adım atmıştı. 24 yaşındaki isim, şaşırtan bir kararla kariyerini noktaladığını açıkladı.

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, müzik kariyerini noktaladığını açıkladı: Büyük kazıklar yedim

“BEN ARTIK SAHNE ALMAK İSTEMİYORUM”

Meslekte bazı şeylerin kendisine ağır geldiğini belirten Tuğçe Tayfur paylaşımında şunları söyledi:

“Sevgili dinleyicilerim, 18 yaşından beri bu işi profesyonel olarak yapıyorum biliyorsunuz. Çok anılar biriktirdim. Çok şey öğrendim. Yeri geldi eğlendim güldüm, yeri geldi ağladım, yeri geldi büyük kazıklar yedim, yeri geldi manipülasyona uğradım. Ama bu süreçte istediğim her şeyi başardım. En büyük gururum babamın şarkılarını sizlerle birlikte hep bir ağızdan söylemek oldu sizlerle hep beraber. Ama ben artık sahne almak istemiyorum. Bazı şeyleri bana ağır gelmeye başladı.”

“BAŞKA BİR YOLCULUKTA KARŞILAŞIRIZ ELBET”

Hayatına nasıl yön vereceği konusunda kendisinin de karar vermediğini belirten Tayfur, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Birkaç zamandır sözünü verdiğim sahneleri bitirmeyi bekliyordum bu açıklama için. Bundan sonra neler yaparım benim için de sürpriz olacak. Bu zamana kadar benimle birlikte şarkıları göz göze kalp kalbe söyleyen tüm dinleyicilerime sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum ve "anlayışınızı bekliyorum. Başka bir yolculukta karşılaşırız elbet. Not: Kararımı dostlarımla tabii ki paylaştım ama annemle istişare etmek yetti bana açıkçası.”

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, müzik kariyerini noktaladığını açıkladı: Büyük kazıklar yedim

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...