Ferdi Tayfur’a torun müjdesi! Kızı Tuğçe Tayfur anne oluyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Ferdi Tayfur’a torun müjdesi! Kızı Tuğçe Tayfur anne oluyor

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

3 ay önce nikah masasına oturan usta sanatçı Ferdi Tayfur ile Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur anne oluyor. Hamile olduğunu açıklayan Tayfur “Ay çok heyecanlıyım” notuyla müjdeli haberi paylaştı.

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır’ın evliliğinden dünyaya gelen kızları Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa’dan olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Fiziksel ve psikolojik şiddet iddiaları nedeniyle Kalfa ile yollarını ayıran Tayfur, 4 ay sonra Muhammet Aydın ile nikah masasına oturdu. 

Ferdi Tayfur’a torun müjdesi! Kızı Tuğçe Tayfur anne oluyor

SİVAS’TA SADE NİKAH

Tuğçe Tayfur ile Muhammet Aydın, Sivas’ta yapılan sade bir törenle evlendi. Nikaha baba Ferdi Tayfur ile anne Necla Nazır’ın katılmaması dikkat çekti. 

3. kez gelin olan Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından nikah fotoğraflarını yayınlayıp altına şu notu düştü:

“Bizler ne kadar planlar yapsak da sonunda Allahı'n dediği oluyor. Elhamdüllilah Allah seni bana gönderdi, ne de güzel etti. Tuğçe Aydın’a merhaba diyelim canlarım. Allah her isteyene de nasip etsin.”

BEBEK GELİYOR

Ağustos ayında mutluluğa evet diyen Tuğçe Tayfur’dan müjdeli haber geldi. Muhammet Aydın ile çekilen fotoğrafında ultrason fotoğrafına da yer veren Aydın “Ay çok heyecanlıyım” notunu düştü. Aydın ise fotoğrafa “Aile her şeydir. Bebişim ve tatlı annesi” şeklinde yorum yaptı. 

Ferdi Tayfur’a torun müjdesi! Kızı Tuğçe Tayfur anne oluyor

Tuğçe Tayfur, 7 yıllık eşi Taner Şafak’tan 2019 yılında boşanmıştı. İkilinin bu evlilikten ‘Taner Efe’ adında bir oğulları bulunuyor. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...