Fenomen dizide beklenmedik ayrılık: Başrol oyuncusu kadrodan ayrılıyor

Düzenleyen:
Fenomen dizide beklenmedik ayrılık: Başrol oyuncusu kadrodan ayrılıyor

MAGAZİN Haberleri

Show Tv'nin fenomen haline gelen dizisi Üş Kuruş'ta beklenmedik bir veda yaşanacak. Başrol oyuncularından Nesrin Cevadzade'nin kadrodan ayrılacağı öğrenildi.

Ay Yapım’ın Show TV çektiği ve bir sezon olarak planlanan “Üç Kuruş” dizisinin 28. bölümüyle ekran hayatına veda edeceği biliniyor. Bu gelişmenin akabinde başrol oyuncularından Nesrin Cevadzade'nin final bölümünde yer almayacağı öğrenildi. Öyle ki yıldız oyuncu bayram sonrası kadrodan ayrılacak.

Fenomen dizide beklenmedik ayrılık: Başrol oyuncusu kadrodan ayrılıyor

BAYRAM SONRASI KADRODAN AYRILACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Sinan Öztürk’ün yönettiği dizide final öncesi başrol oyuncularından biri projeye veda edecek. Senaryosunda Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’in imzası bulunan dizinin Bahar’ı Nesrin Cavadzade projeden büyük final öncesi ayrılacak.

Cavadzade, Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç,  Aslıhan Malbora, Civan Canova, Suna Selen, Necip Memili, Kadir Çermik, Bora Akkaş, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Aytaç Uşun, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci gibi başarılı isimleri buluşturan diziden bayram sonrası ayrılacak. Bayramda dizinin yeni bölümü ekrana gelmeyecek.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...