Fenomen Dilan Polat, pırlanta yediği anları paylaştı! Yapılan yorumlar bomba…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenomen Dilan Polat, pırlanta yediği anları paylaştı! Yapılan yorumlar bomba…

MAGAZİN Haberleri

Gösterişli yaşantısıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan fenomen Dilan Polat, son videosuyla yine dikkatleri üzerine çekti. Paylaştığı videoda pırlanta yediği anlar takipçilerine "yok artık" dedirtti.

Ünlü iş kadını ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat attığı her adımla, paylaştığı her video ile konuşulmaya devam ediyor. Eşi Engin Polat'ın Dilan Polat'a aldığı güller ve hediyeler magazin gündeminden düşmüyor. Eşinin kepçe ile yollarına gül dökmesi  ve pahalı hediyeleri her zaman takipçileri tarafından dikkat çekiyor. Polat, gösterişli ve pahalı yaşantısını gözler önüne sermekten çekinmiyor.

TAKİPÇİLERİNDEN BEĞENİ VE YORUM YAĞMURU

Ünlü fenomenin son paylaştığı video ise sosyal medyada olay oldu. Polat, videoda tabaktaki pırlantaları yediği anlara yer verdi. Hem gözlükleri hem de üzerindeki abartılı kıyafeti çok konuşuldu. Takipçilerine "Yok artık" dedirten Polat, birçok yorum aldı. Instagram hesabında 6,2 milyon takipçisi bulunan Dilan Polat'ın pırlanta yerken paylaştığı bu video 352 bin beğeni aldı.

Fenomen Dilan Polat, pırlanta yediği anları paylaştı! Yapılan yorumlar bomba…

Kullanıcılardan bazıları "Akşam yemeği için bir tık pahalı bir menü olmuş, onun dışında sorun yok" , "Kız yedin de nasıl çıkacak?" gibi esprili yorumlar yaparken, bazıları ise bu hareketin çok saçma olduğuna vurgu yaptı. Bir kullanıcı ise "Başkası yapsa yadırgarız, Dilan Polat yapınca normal geliyor" yorumunu yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...