Fatma Turgut konserde şarkı söylerken saldırıya uğradı! Sahneye atılan çakmak kafasına geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Model grubunun eski solisti Fatma Turgut, konserde şarkısını söylediği esnada bir hayranının çakmaklı saldırısına uğradı. Sahneye atılan çakmak ünlü şarkıcının kafasına geldi.

Model grubunun dağılmasının ardından kariyerine solo olarak devam eden sevilen şarkıcı Fatma Turgut, Ankara'da Başkent Millet Bahçesi'nde hayranları ile bir araya geldi. 

HAYRANININ ATTIĞI ÇAKMAK KAFASINA İSABET ETTİ

Fatma Turgut, sahnede şarkısını seslendirdiği esnada, bir hayranı akılalmaz harekette bulundu. İzleyicilerden birinin sahneye fırlattığı çakmak şarkıcının kafasına geldi. 

O anlar cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde Turgut'un şarkı söylerken yaralanması da yer aldı. 

FATMA TURGUT KİMDİR?

Bir dönem Model grubunun solistliğini yapan Fatma Turgut, daha sonradan gruptan ayrıldı. Aydın doğumlu olan Fatma Turgut, 2 Ocak 1984 yılında dünyaya geldi.

Aslen Aydınlı olan sanatçı, ilkokul ve lise öğrenimini Söke'de tamamladı. Annesinin ismi Dilek Turgut olan sanatçı, 39 yaşındadır.

Şarkıcı Fatma Turgut, Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Klasik Gitar bölümünden mezun oldu.

Üniversite okurken şan, Batı müziği armonisi, çok sesli koro, Türk müziği armonosi gibi alanlarda çalışmalarda bulundu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...