Fatma Girik evinde kaza geçirdi (Fatma Girik sağlık durumu nasıl)

Düzenleyen:
Fatma Girik evinde kaza geçirdi (Fatma Girik sağlık durumu nasıl)

MAGAZİN Haberleri

Türk sinemasının en önemli isimlerinden olan Fatma Girik, evinde geçirdiği bir kaza sonrası hastaneye kaldırıldı.

Bodrum’da yaşadığı evinde düşerek ayağını çatlatan ünlü sanatçı Fatma Girik hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahalenin ardından Girik, taburcu edilerek evine gönderildi.

Hastaneye kaldırılan sanatçı ilk müdahalenin ardından taburcu edilerek evinde dinlenmeye çekildi. Her yıl SİSAY (Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği) tarafından MGD'nin (Magazin Gazetecileri Derneği) iş birliğiyle düzenlenen Bodrum Türk Filmleri Haftası'nda onur ödülü alacak Fatma Girik'in törene katılıp katılamayacağı daha sonra belli olacak.

Fatma Girik, kendini iyi hissederse ödül törenine katılacak, aksi takdirde telefon bağlantısı yapacak. (Habertürk)

'NASIL DÜŞTÜĞÜMÜN BİLE FARKINDA DEĞİLİM'

Tedavisinin ardından evinde dinlenen 75 yaşındaki oyuncu, "Ayaklarım iyi değil. Nasıl düştüğümün bile farkında değilim" dedi. Tedavisinin ardından Torba Mahallesi'ndeki evinde dinlenen Girik, yaptığı açıklamada, ayaklarının çatlaktan dolayı çok etkilendiğini söyledi. "Ayaklarım iyi değil. Nasıl düştüğümün bile farkında değilim" diyen sanatçı, doktorların üç hafta sonra iyileşebileceğini söylediğini belirtti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...