Fatih Terim’in doğum gününe ünlü akını! Şampiyonlar Ligi detayı şaşırttı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Galatasaray ve Türk futbolunun efsane ismi Fatih Terim, doğum gününü özel bir organizasyonla kutladı. 70 yaşına giren Terim’in partisine ünlü isimler katıldı.

Fatih Terim’in doğum günü için kızları Buse ve Merve, özel bir organizasyon düzenledi. İstanbul Boğazı’ndaki mekanda yapılan partiye sanat ve spor dünyasından pek çok ünlü katıldı. 

ŞAMPİYONLAR LİGİ EŞLİĞİNDE KUTLAMA

Son olarak Galatasaray’ı çalıştıran teknik direktör Fatih Terim, 70. yaşına girdi. Efsane teknik adam için dün Boğaz’da parti verildi. Ümit Davala, Hasan Şaş, Necati Ateş, Gheorghe Hagi, Arda Turan, Acun Ilıcalı, Kıvanç Tatlıtuğ, Yılmaz Erdoğan, Kenan Doğulu gibi birçok ünlü ismin katıldığı etkinliğe Fatih Terim’in girişi damga vurdu. Mekana tekneyle yanaşan Terim, kutlamaya Şampiyonlar Ligi müziği eşliğinde geldi. Sosyal medyada paylaşılan o anlara çok sayıda beğeni ve yorum geldi. 

Fatih Terim’in doğum gününe ünlü akını! Şampiyonlar Ligi detayı şaşırttı

DUYGULANDIRAN ANLAR

Gecede Fatih Terim'in kızları Buse Terim Bahçekapılı ve Merve Terim Çetin, sürpriz olarak 'Bana Bir Masal Anlat Baba' şarkısını söyledi. O anlarda doğum gününe katılan tüm konuklar duygulandı.

Fatih Terim’in doğum gününe ünlü akını! Şampiyonlar Ligi detayı şaşırttı

Öte yandan Fatih Terim ile özdeşleşen ifadelerin menüdeki yerini alması ise dikkat çekti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hayırlı yaşa Fatih Terim 6 Eylül 2023 06:43

Mutluluklar dilerim

Sonraki Haber Yükleniyor...