Fatih Kısaparmak ile 17 yaşındaki oğlu Kaan Kısaparmak'tan ağlatan düet

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Türk halk müziği sanatçısı Fatih Kısaparmak ile 17 yaşındaki oğlu Kaan Kısaparmak’ın performansı Şarkılar Bizi Söyler programına damga vurdu. İkilinin düeti izleyenleri hayran bıraktı.

Sibel Can ve Hakan Altun ile Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla ekrana gelen eğlence programı 'Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları Türk halk müziği sanatçısı Fatih Kısaparmak ve eşi Şebnem Kısaparmak oldu. 

Şarkı ve şiirlerle renklenen Şarkılar Bizi Söyler büyük ses getirdi. Programa yeni albümüyle müzik dünyasına giriş yapan Fatih Kısaparmak’ın oğlu müzisyen Kaan Kısaparmak da katıldı. Fatih Kısaparmak “Bu Adam Benim Babam” şarkısını seslendirirken oğlu da stüdyoya giriş yaptı. ikilinin düeti ekran başındakileri duygulandırdı.

Baba oğulun performansını dinleyen Sibel Can ve Hakan Altun’un yanı sıra izleyenleri de gözyaşlarına boğdu. Ayrıca Şebnem ve Fatih Kısaparmak çifti, söyledikleri şarkılarla unutulmaz anlara imza attı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...