Fatih Harbiye yeniden ekranlarda

Fatih Harbiye yeniden ekranlarda

MAGAZİN Haberleri

Orijinal senaryo bulmakta zorlanan yapımcılar, çareyi eski eserlerde arıyor. Buna son örnek; Peyami Safa'nın ünlü romanından uyarlanan Fatih-Harbiye.

Yeni yayın dönemine hazırlanan televizyonların en büyük kozu yine diziler olacak. Bu konuda ilk atak, nbsp;FOX TV'den geldi. nbsp;Peyami Safa'nın ünlü romanından televizyona uyarlanan Fatih-Harbiye, eylülden itibaren nbsp;FOX ekranlarında olacak. Dizi, daha önce Aydan Şener, Tolga Savacı, Yasemin Koşallı kadrosuyla nbsp;TRT'de yayınlanmıştı. nbsp;Fatih-Harbiye'nin yeni versiyonunda; bu dizi için Pis Yedili'yi bırakan nbsp;Kadir Doğulu, ödüllü genç oyuncu nbsp;Neslihan Atagül ve son olarak "Selam" filminde başrol oynayan nbsp;Yunus Emre Yıldırımer yer alıyor. Geleneksellikle modernlik arasına sıkışmış Fatihli genç bir kız olan Neriman'ın ilginç hayat hikâyesini anlatan dizi, seyirciyi, aşk ile sevginin çıkmazlarıyla karşı karşıya bırakacak. Yapımcılığını nbsp;Koliba Film'in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen var. Orijinal senaryo bulmakta zorlanan yapımcılar; nbsp;Yaprak Dökümü, Aşk-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Al Yazmalım, Huzur Sokağı'nda nbsp;olduğu gibi çareyi yine nbsp;eski eserlerde nbsp;buldu. nbsp;Fatih-Harbiye'nin şimdiden tanıtımları ekranda dönmeye başladı. Bakalım genç ve başarılı kadrosuyla nbsp;dikkat çeken dizi, tutunabilecek mi?


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...