Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter galasındaki tarzı hiç beğenilmedi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter galasındaki tarzı hiç beğenilmedi

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Başrolünde yer aldığı Bihter filminin galasına katılan Farah Zeynep Abdullah, tarzıyla eleştiri oklarının hedefi oldu. Ünlü oyuncu tercih ettiği elbiseyle takipçilerinden geçer not alamadı.

Aşk-ı Memnu’nun uyarlaması olan ve güçlü kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce, Ebru Özkan ve Tilbe Saran’ın yer aldığı Bihter filmi 16 Kasım’da izleyici ile buluştu.

Heyecanla beklenen ve Amazon Prime ekranlarında izleyiciyle buluşan filmin galası ise dün akşam yapıldı. 15 Kasım Çarşamba günü Yeniköy’deki Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen kalaya filmin başrol oyuncuları katıldı. 

Filmde baş karakter Bihter’i üstlenen Farah Zeynep Abdullah, “Çok keyifli bir film sürecinin ardından içimize sinen bir filme imza attık, izleyenlerin de beğeneceğini umuyoruz” sözleriyle heyecanını dile getirdi. 

120 BİN TL’LİK ELBİSESİ ELEŞTİRİLDİ

Ünlü oyuncu başrolü olduğu filmin galasında tercih ettiği elbiseyle sevenlerinden geçer not alamadı. ‘Maison Margiela’ markasına ait yaklaşık 120 bin TL’lik giyen Abdullah, takipçileri tarafından eleştirildi.  

Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter galasındaki tarzı hiç beğenilmedi

Kullanıcılar Farah Zeynep Abdullah’ın gala tarzına “Vasatın da çok altında” , “Para var, zevk yok” , “Eşofman üstü gecelik giymiş sanki” , “Farklı olmak adına rüküş görünmek” ,  “Gözüm kanadı”  tarzında yorumlar yaptı.

Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter galasındaki tarzı hiç beğenilmedi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...