Evlilik hazırlığı yaparken ayrıldılar… Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik’ten kötü haber

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Evlilik hazırlığı yaparken ayrıldılar… Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik’ten kötü haber

MAGAZİN Haberleri

4 yıldır birliktelik yaşayan ve evlilik hazırlığı yapan oyuncu Ahmet Kural ile avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik ayrıldı. Kural, sosyal medya hesabından “İlişkimizi dostça bitirdik” açıklaması yaparken, kız arkadaşının paylaştığı fotoğraf dikkat çekti.

Oyuncu Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik çiftinden üzücü bir haber geldi. 4 yıllık birlikte olan ikili, ayrılık haberini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

“4 YILDIR SÜREN İLİŞKİMİZİ BİTİRME KARARI ALDIK”

Ortak basın açıklaması yapan çift, şu ifadelere yer verdi:

“Herkese merhaba, ülkece zor günlerden geçiyoruz. Büyük bir felaket sonrasında, ana gündemimiz yaralarımızı birlikte sarmak olmalı. Bundan daha önemli bir gündemimiz olamaz. Ülkemizin bu yoğun ve hassas gündemini gereksiz yere meşgul etmemek adına ortak bir açıklama yapma kararı verdik.

4 yıldır sevgi ile süren ilişkimizi, dostça ve saygıyla bitirme kararı aldık. Ortak aldığımız bu karara ve sonrasındaki sürece herkesin saygıyla, hassasiyetle yaklaşacağına ve anlayışla karşılayacağına inanıyoruz.”

EL ELE FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

Çağla Gizem Çelik ise bu ortak açıklamayı paylaşmak yerine Ahmet Kural ile çekilen el ele fotoğraflarına yer vererek “Her şey gönlünce olsun” notunu düştü.

Evlilik hazırlığı yaparken ayrıldılar… Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik’ten kötü haber

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...