Evleneli bir ay olmamıştı… Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncusu Burcu Binici eşini tek kalemde sildi

Düzenleyen:
Evleneli bir ay olmamıştı… Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncusu Burcu Binici eşini tek kalemde sildi

MAGAZİN Haberleri

Yeni dizisi ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ ile ekranlara dönen Burcu Binici, Tankurt Manas ile eylül başında nikah masasına oturmuştu. Evleneli henüz bir ay olmayan çift birbirlerini takipten çıktı. Çiçeği burnunda çiftin bu hareketi ‘Boşanıyorlar mı’ sorusunu akıllara getirdi.

Oyuncu Burcu Binici, rapçi Tankurt Manas ile eylül ayının başında hayatını birleştirmişti.

Sosyal medya sayfasını aktif olarak kullanan Binici, güzel haberi ‘sıfır şaka’ notuyla ve düğün karesini paylaşarak duyurmuştu. Ancak Binici ve Manas ile ilgili şaşırtan bir gelişme yaşandı.

Evleneli bir ay olmamıştı… Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncusu Burcu Binici eşini tek kalemde sildiFOTOĞRAFLARI KALDIRDILAR

‘Sen Anlat Karadeniz’ , ‘Uçurum’ , ‘Aşk Zamanı’ , ‘Bir Bulut Olsam’ gibi projelerde yer alan Burcu Binici, kısa süre önce evlendiği Tankurt Manas’ı tek kalemde sildi. Çift, birlikte çekilmiş fotoğraflarını da sosyal medyadan kaldırdı.

Yaşanan bu gelişme sonrası, “Ünlü çift ayrıldı mı?” , “Boşanıyorlar mı?” sorularını akıllara getirdi. Ancak Binici ve Manas’tan henüz bir açıklama gelmedi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...