Etimesgut, Mustafa Sandal ile coştu

/ Kaynak: CHA
Etimesgut, Mustafa Sandal ile coştu

MAGAZİN Haberleri  / CHA

Pop müzik sanatçısı Mustafa Sandal, Etimesgut Belediyesi'nin 10. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali'nde konser verdi.

Konserine 'Tesir Altında' şarkısıyla başlayan Sandal, "Memleketime konser vermeye geldim. Açılışta hemşehrinizi çağırmasaydınız üzülürdüm" dedi. Ağırlıklı olarak 'Organik' albümünden şarkılar seslendiren Sandal'a hayranları hep bir ağızdan eşlik etti. Eski şarkılarını da unutmayan Sandal, "Bu arabanın benzini de hiç bitmiyor" diyerek 'Araba' şarkısını söyledi. 1994 yılının hit şarkısı 'Suç Bende' şarkısı dinleyenleri eskilere götürdü. Sandal, sahneye çıkardığı minik hayranıyla sohbet etti. nbsp;Mustafa Sandal, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Konseri sonunda Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Sandal'a plaket ve çiçek verdi. Konser sonunda havai fişek gösterileri yapıldı.

MAGAZİN
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...